MSÜ Harp Okulları Okutmanlık

A

Akademik Forumn

Guest
Hala açıklanmadı

Arkadaşlar merhaba, benim anlamadığım bir nokta daha var. Harp Okulları'nın 5 Ekim'de acılacagını var sayarsak; herhangi bir seminer, ortantasyon vs olmadan mı işe başlayacağız? Eğer öyleyse, hala açıklanmadığına göre bu işler nasıl yetişecek aklım almıyor. Bu arada sağlam bir kaynaktan aldıgım bilgiye göre bugün yarın açıklanacakmış listeler, bu hafta bitmeden öğreniriz umarım...
 

sssbbb

Öğrenci
17/18e kadar açıkladıklarinda her şey yetişir hocam. 1 hafta göreve başlama, 1 hafta oryantasyon vs.

Bu kaynak size daha önce tarih bilgisi vermis mıydı, çok bel baglamamak lazım.
 
A

Akademik Forum

Guest
👌🏻

1 Hafta yeterli olur diyorsunuz, anladım hocam...

Yok hocam ilk kez bilgi aldım, biraz onlar da farkında listeleri yetiştiremedik, geç kaldık demişler, MSB'nin suçu yok yani:) Ama şu ifadeyi net duydum eli kulağında açıklanacak dendi. Ben önümüzdeki hafta bu iş biter diye düşünüyorum.
 
A

Akademik biraz

Guest
Milli savunma Üniversitesi

Evine polis giden var mi ya da soruşturma sürecinde kendiyle irtibata geçilen o var mı bari .. öğretmen atamasindaki gibi mı yürütüyorlar..
 
A

Akademik Forum

Guest
Hayır vermemişti hocam, ben bu hafta bu işin sonuçlanacağını düşünüyorum, öyle olmalı:)
 
A

Akademik Forum

Guest
10 gün önce sağlam kaynak 6 7 eylül diyenleri gördük hepimiz, bosverin bu işleri, direkt bakanlık olmadıkça sağlam kaynak falan yok, milleti boşuna umitlendirmeyin.

Ben 20-25 eylül diyorum.
 
A

Akademik Forum

Guest
20-25 Eylül diyen arkadaşım kaynağınız nedir merak ettim açıkçası , insanları ünitlendirmeyin boşa. Ekim ortası görüşürüz😂
 

sssbbb

Öğrenci
O zaman inşallah diyelim, evet 1 hafta 10 gün yeterli süreler ama diğer önemli mesele göreve başlayacak kişilere yerleşecek zaman tanımak, bu okulların civarında oturan kişi sayısı çok az, insanların yer yurt bakımından da süreye ihtiyaci olduğu için açıklanması gerek zaten.

Kayda değer bilgi alabilen olursa bizimle de paylaşır umarım diğer misafir arkadaşlarimiz gibi.

Iyi günler hepinize, iyi çalışmalar.
 
A

Akademik Forum

Guest
Ekim ortası diyen arkadaşım bahsini görüyorum ve Ekim sonu olarak arttiyorum :D

20/25 eylül için hiçbir kaynağım yok, sağlam mı? hiç değil; meydan böyle tahminlere kaldı hey gidi :)
 

sssbbb

Öğrenci
Arkadaşlar bugün bir arkadaşım arayıp sorduğunda güvenlik soruşturmalarinin bittiğini ogrenmis, okul söylemiş yani, form ellerine ulaştığında açıklayacaklarmis, işin sonuna yaklastik.
 
A

Akademik Forum

Guest
Msu

İnşallah artık açıklanır herkes buradan gelecek olumlu olumsuz bi haber bekliyor ona göre işlerini durdurdu.Bu kadar bekledik inşallah kazanırız hem bu kadar bekleyip hem kazanamamız çok acı olacak. Günde 20 kere siteye girmekten bıktım.
 
A

Akademik Forum

Guest
Herhangi bir duyum alan hocalarımız mevcut mu acaba? Soruşturmaların 6 ay süreceğini bile duydum tabi ki rivayet de olabilir bunlar ama
 

sssbbb

Öğrenci
[MENTION=99486]Nanaklein[/MENTION] arkadaşa "güvenlik soruşturması formunu bekliyoruz" Deyince o da "nasıl yani bitti mı demiş?" O da "evet bitti formun gelmesini bekliyoruz" demiş. Her telefonu açan çok teferuatli cevaplar vermeyebiliyor öyle genel konuşup kapatmış olabilirler size.
[MENTION=53837]mehmeth[/MENTION]awtorn bu bir tür on soruşturma gibi aslinda, aranan şahsen gelinen gidilen birisi ne gördüm ne duydum. 1 ayda ancak bu kadar.
 
A

Akademik Forum

Guest
....

Burada kaç kişiyiz bilmiyorum fakat toplu bir mail atsak bir sonuca ulaşır mı sizce? En azından bir süre verirlerse bir nebze planlayaniliriz işlerimizi. Ama böyle ucu açık bir şekilde bekledikçe daha mağdur olacağız. Yani şiödi ben yarın biryerle sözleşme imzalasam ertesi gün açıklansa çok üzücü bir durum olur açıkçası
 
Üst