MSÜ Harp Okulları Okutmanlık

sssbbb

Öğrenci
Emin olun bu kadar kişi arayıp sorarken toplu mail etkisiz eleman olur ancak.

En azından bazılarımiza soruşturmalarin bittgi söylendi, bu da bir adımdır..
 
E

Englishman

Guest
Bekleyiş

Herkese merhaba,
Ben de sizler gibi beklemekten çok Yoruldum, hatta uyuyamaz oldum. İnş asılsızdır yoksa çok büyük bi zaman kaybı ve boşa bekleyiş olacak. Ben bu cuma açıklanır en geç diyorum ama okulu aradıgımda hala onların da beklediklerini söylüyorlar. Hic bir bilgi malumat vermemeleri çok ama çok can sıkıcı.
 

sssbbb

Öğrenci
Güncelleme

Arkadaşlar sabah arayıp soruşturma durumunu sordum bitmedi yok öyle bir durum dediler, dün bittiğini söyledikleri arkadaşım da arayıp sordu bunun uzerine, dün bana bitti form bekleniyor denmişti bugün farklı bir durum var diye, ona da demek ki yanlis anlaşılma olmuş dediler.

Bundan böyle akşamlari 6da siteyi kontrol eder kapatırım, telefonda her gün aynı soru aynı cevap maalesef.

Yeni bir şeye ulaşan olursa bizimle paylaşır, iyi günler.
 
A

Akademik Forum

Guest
Eğitim oğretim yılı açılmış, bu kadar insan kurumlarında yolcu olarak görülmeye başlanmış, dershane öğretmenleri ders alamaz olmuş, özel okullar sözleşme imzalatmaya çalışıyormus, vakitleri yaklaşmış maalesef hiçbir önemi yok.

Mağduruz diyorum her aradığımda ama bir adım dahi yok*, soruşturmalar da bitmemiş, forumdan bakıp arıyorlar dedi, demek ki onlar da burayı biliyor belki de bakıp takip ediyor.

320 kişi mağdur, en azından asil mıyız yedek mıyız onu söyleyin yahu azıcık halden anlaşılsa keşke...
 
A

Akademik Forum

Guest
????

Bir duyum alan var mı arkadaşlar? 3 gün sonra Meb'de dersler başlayacak. İşimize gücümüze odaklanamıyoruz.
 
A

Akademik Forum

Guest
MSB'nin aldığı 135 sivil memur göreve başlamak için güvenlik soruşturmasını bekliyormuş.


Ama burada asil ve yedek listeleri yayınlamışlar. Okutmanlıkta da en azından listeyi yayınlasalar insanlar ona göre gelecek planı yapar. Soruşturmanın uzaması çok sorun olmaz böyle bir durumda.
 
A

Akademik Forum

Guest
Gerçekten artık sıkılmaya başladım bu durumdan ne bir tarih var ne bir şey söylüyorlar.Her gün siteye girmekten bıktık. Yani bilgilendirmede yok arkadaşlar ciddi anlamda bu iş sıkmaya başladı yani kazansak sevinemeyeceğiz...
 
A

Akademik Forum

Guest
arkadaşlar soruşturmalar ekim ayına sarkacak, seminerde zaten bu söylenmişti. 31 temmuzda gidenler zaten bilir. Herkes bunu salonda duydu. Bizzat Erhan Afyoncu söyledi. Her gün arayıp kendinizi yormayın. Konuyu ilk kez gördüm daha önce görsem yazardım.
 

Nanaklein

Öğrenci
Aradigimda guvenlik sorusturmasinin hala surdugunu, egitim ogretim yilininin da 3 ekimde baslayacagina dair bilginin dogru olmadigini, henuz belli olmadigini soylediler.
 

raid85

Öğrenci
güvenlik soruşturması bence de ekime kadar gidecek. forumu bir süredir takip ediyordum ama şunu eklemek için üye oldum;

eğitim öğretim yılı harp okullarının kendi sitesinde yazıyor 2 ekim deniz, 5 ekim kara harp diye. daha önce yazılan başlangıç tarihi doğru yani.

Milli Savunma Üniversitesi yönlendirdiği siteler üzerinde;

KHO / Dekanlık - kara harp 5 ekim
Akademik Takvim | Deniz Harp Okulu Dekanlığı - deniz harp 2 ekim


bilgiler bu şekilde. belki telefondaki kişinin haberi yoktur veya siteler güncel değildir. Ama ilan edilen planlama bu şekilde.

bence olayı akışına bırakın, kimse keyfi olarak bekletmiyor, en azından şahsen ben böyle düşünüyorum.

bizim de hazırlıklı bir şekilde oraya gitmemizi isterler, apar topar değil. Mümkünse erken sürede açıklanır.
 

sssbbb

Öğrenci
[MENTION=99486]Nanaklein[/MENTION] sürpriz olmadı maalesef. okulun bir insiyatifi ne yazık ki yok bu işte, ellerinden geleni zaten yaptılar vaktiyle aradığımızda 8/10 ağustos gibi açıklıyorlardı, sonradan soruşturma olayı çıkınca onlara da sürpriz oldu, olaylar bugüne sarktı, güvenlik soruşturması 20/25 eylül gibi biter diye bekliyorum artık şahsen.

her gün arayıp artık rahatsız etmekte beis görmüyorum o yüzden ben aramayı bırakmıştım çok önce, bayramdan sonra 2 kez aradım sadece, telefonda çok da net bilgi alamıyoruz, siz 3 ekim değil dedikten sonra okulların sitesine baktığımda takvim ekimin ilk haftasını gösteriyor yine. bu durumda takvim bir öngörü; ohal ve kağıt işleri, alınan öğrencilere dönük soruşturmalardan dolayı okullar da geç açılabilir diye mi düşünmeliyiz o zaman bilemedim.

arkadaşlar bir de şu anda halihazırda görevde olan 3 milyon memurun dahi sırayla soruşturmaları yapıldığı söyleniyor, yük çok fazla, bu kadar sarkması cidden şaşırtıcı değil. Beklememizin sonucunda mutlaka mutlu çıkacağımıza inanıyorum.

kaynak sağlam, net bilgi, şuradan buradan vs şeklinde yorumlara da itimat etmeminizi tavsiye ediyorum, net bilginin tek kaynağı okul ve aradığımız idari merciler.

arkadaşlar tekrar hatırlatmak da fayda var, Jandarma Akademi de soruşturma için adayları 1 ay kadar bekletmişti, sonuçlar 1 ay sonra gelmişti.

14/15 ağustos gibi itiraz edenler mülakata girdiğine göre ve onları katarak genel sonuçlar 18/19 gibi belli olduğuna göre (akıl yürütüyoruz sadece bunun altını çiziyorum); biz de en az 20 eylüle kadar bekleyeceğiz.

iyi günler, iyi çalışmalar.
 
Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
Bu kadar bekledik inşallah sonuçlar açıklandığında güzel mutlu bir haber alırız. Bu kadar bekleyip kazanamamak çok acı olacaktır.
 

Nanaklein

Öğrenci
Evet evet. Ben de web sitelerinde ekimin ilk haftasi egitim yilinin baslayacagini soyledim kendilerine. Teknik olarak o zamana kadar sorusturmanin bitip sonuclarin aciklanmasinin gerektigini dusunmemizde hakli oldugumuzu ancak ne yazik ki bununkesin bir cikarim olmadigini, ekimi gecebilecegini soylediler. Onlarin da bir dahli olmuyormus. Yani onlarin bizim gibi arayip sorusturmalar ne alemde diye arama secenekleri yokmus.
Hatta kendilerine bana ilk formun oldugu mail geldiginde, telefonla arandigimda bana bizim sorusturmamizij diger memurlarinki gibi uzun surmeyecegini zaten ilk olarak atacagimiz mailin isi hizlandiracagini egitim baslangicina yetistirilecegini soylediklerini hatirlattigimda ne yazik ki bunu ta o zamandan ongormelerinin mumkun olmadigini, bu sorusturmanin aylar suren diger sorusturmalardan farki olmadigini belirttiler. Surekli aramaktan su noktada ben de vazgectim. Halihazirda bir yerde ise basladim ve pazartesi derslere girmeye baslayacagim. Su beklenti yuzunden hic heveslenemiyorum ve odaklanamiyorum ama hakkimizda hayirlisi.
 

sssbbb

Öğrenci
[MENTION=99486]Nanaklein[/MENTION]

"telefonla arandigimda bana bizim sorusturmamizij diger memurlarinki gibi uzun surmeyecegini" ve "Teknik olarak o zamana kadar sorusturmanin bitip sonuclarin aciklanmasinin gerektigini dusunmemizde hakli oldugumuzu " bu ifadelerden aslında okulun da bizler gibi düşündüğünü görüyoruz. Onlar da bürokrasi içerisinde hareket etmek zorunda oldukları için böyle bir durum içerisinde olduğumuz belli, işe başlamakla iyi yapmışsınız eğer aylar boyu sürerse mağdur olurdunuz gerçekten. hayat devam ediyor , işimize gücümüze bakalım her zamanki gibi.

iyi günler, iyi çalışmalar hepinize.
 
A

Akademik Forum

Guest
Eğer askeriye olduğu için güvenlik soruşturmalarında öncelik tanımayacaksalar, işlem çok uzar. Bu şekilde neredeyse bir senedir soruşturmanın tamamlanmasını bekleyen memur adayları var. En iyisi herkes kendi işine gücüne baksın. MSU'ya güvenipte elinizdeki işi bırakmayın. Fakat mümkünse bağlayıcı sözleşmelere de imza atmayın. Sonuçlar belli olduğunda eğer asil listedeyseniz mevcut işinizi bırakıp MSU'ye geçiş yaparsınız.
 
Üst