Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

C

cmptreng

Guest
kültür üniversitesi

en son 3250 denmişti bana mühendislik için. servis vardı ders dönemindeysen 2 gün tez dönemindeysen 1 gün akademik izin vardı.
Fenerbahçe Üniversitesi
Gedik Üniversitesi
Doğuş Üniversitesi
hakkında bilgi sahibi olanlar var mı?
 

msoce

Öğrenci
Merhaba, Kültür üniversitesi hakkında bilgi edinebildiniz mi?

kültür mühendislik fakültesine 2018de 3250 tl teklif vermişti. tez dönemindeysen 1 gün ders dönemindeysen 2 gün akademik izin. belirli bölgelere servis ve yemek vardı.

ben de Doğuş Üniversitesi, Fenerbahçe Üniversitesi ve Gedik Üniversitesi hakkında bilgi sahibi olanlardan bilgi alabilir miyim?
 
E

engineer90

Guest
Merhaba arkadaşlar toros üniversitesinde myo öğretim görevlisi maaşları (yüksek lisansını yapmış doktora yapan birisi için) ne kadardır ? çalışma şartları nasıldır ? Bilgi verebilecek varsa çok makbule geçer
 
Merhaba,
İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Sağlık Bilimleri Fakültesi için güncel araştırma görevlisi maaşları ve şartları hakkında bilgi verebilecek biri var mı?
 
K

Kayboldum

Guest
Ayvansaray universitesi arastirma gorevlisi maasi nedir

Ayvansaray universitesini kazandim ( arastirma gorevlisi) ve israrla yetkili bir agizdan maas ve yan haklar konusunda gorusmeme izin verilmiyor. Yol yemek veriyor mu? Sigorta primi net maas uzerinden mi yatiyor? net maas nedir? ozel saglik sigortasi gibi yan haklar var mi? Allah askina birisi soylesin cunku insan kaynaklarinda oturan gereksizlerin bir aciklama yaptigi yok kafayi yiyecegim. Hesapta eylulde isbasi yapmami istiyorlar, kadrosuna alindigim bolumun açılabilmesi icin yoksise kaydimi yaptilar, ama neyi kabul ettigimi bile bilmiyorum. Boyle sacmalik gormedim. 2 yil once arelde calisirken cok mutluydum, hic boyle dertlerim yoktu. Allah ayagimi kaydiran, mobbing uygulayip sudan bahanelerle beni ekmegimden eden basta bölüm baskani ve saz arkadaslarinin belasini versin ve colugundan cocugundan bulsun insallah. 2 senedir sürünüyorum ve bunu hic ama hic hak etmedim.
 

Luix

Öğrenci
Merhaba,
İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin Hukuk Fakültesi için güncel araştırma görevlisi maaşları ve şartları hakkında bilgi verebilecek olan var mıdır? Şimdiden teşekkürler :)
 

viyona

Öğrenci
Merhaba Arkadaşlar,
İstanbul Ticaret Üniversitesi İşletme Fakültesi araştırma görevlisi maaşları ve akademik izin şartları hakkında bilgisi olan var mı?
 
Üst