Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

A

Akademikaa

Guest
Maltepe

Arkadaşlar merhabalar önceki yazılara baktım bulamadım. Maltepe üniversitesinin maaşları hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi?
 

tonydelk

Öğrenci
Gelişim üniversitesi nde 2 aydir araştırma gorevlisiyim 2350+agi alıyoruz, yemek servis yok, dil 80 üzeri alana 5000 TL teşvik var alan insanlarla da muhatap oldum. Akademik teşvikler konusunda kesinlikle çok iyi miktarlar. Bir ar gör ün isyuku çok değil tabi birazda girdiğin bölümün bölüm başkanıyla ilgili okulun verdiği çok bir iş yükü yok. Yl doktora ders dönemine göre de akademik izin var

Hocam rica etsem gelen kutunuza bakabilir misiniz?

- - - Güncellendi - - -

Gelişim üniversitesinde 80 üzeri yabancı dile 5000 TL ve yayın başına teşvik veriyoruz diyorlar. Fakat 2018 Ocak itibari ile yeni düzenleme yapacağız diyerek bu paraları ödemiyorlar. Düzenlemede yapmıyor oyalıyorlar.
Sosyal ve iktisadi bilimlerde çalışan dr. öğretim üyeleri 3500-4000TL, mühendislik 4000-4500 TL arası maaş alıyor. Öğretim üyelerine mecburi 24 saat ücretsiz ders veriyorlar.
yol yok,
yemek yok,
kurumsallık yok,

sözlerine sadık değiller.

Hocam dil puanının ne zaman alınmış olması gerekiyor ve yds yökdil ayrımı yapıyorlar mı bilginiz var mı?
 
A

AkademikMeraklı

Guest
Hocam dil puanının ne zaman alınmış olması gerekiyor ve yds yökdil ayrımı yapıyorlar mı bilginiz var mı?

Kurumda işe başladığınızda yabancı dil puanınız 80 altı ise ve Kurumda 1 yılınızı doldurduktan sonra puanınızı 80 üzerine çıkarttıysanız, dil teşviği/hibesi artık ne deniyorsa bunun için başvuruda bulunabiliyorsunuz. YÖKDİL veya YDS, ayrım yok diye biliyorum.
 
E

Elektronik

Guest
İstanbul Kültür Üniversitesi hakkında bilgi veren olmamış galiba ya da ben kaçırdım. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Aynı gün ve aynı saatte İstanbul Kültür Üniversitesi ve Esenyurt Üniversitesi araştırma görevlisi kadrosuna giriş sınavı yapıyor. İkisinden birini seçip sınava girmem gerek ama hangisini seçeceğime karar veremedim. Esenyurt üniversitesi hakkında genelde olumlu düşünceler yazılmış ama Kültür üniversitesi hakkında hiç bir fikir oluşmadı :(
 
M

misafir123321

Guest
ar gör

merhaba arkadaşlar maltepe üniversitesi araştırma görevlisi maaşları ne kadar bi fikri yada bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? ayrıca bölümden bölüme maaş değişir mi?
 
Y

YRD.BATUHAN

Guest
İbn Haldun Üniversitesi Akademik Personel Maaşları

İBN Haldun Üniversitesi, Dr Öğretim üyelerine 6 bin TL'nin üzerinde maaş vermektedir. Ancak Üniversite tamamen AKP 'li hocalardan oluşmaktadır. İş bilmeyen, usul bilmeyen torpille işe alınmış yüzlerce idari memur var. Akademisyenlerin hiç bir iş güvencesi yok. İstedikleri an işten atabilirler.
 
D

dr Ogr.üyesi

Guest
Yeniyüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi Dr.Öğretim Üyesi ilanı için görüşmeye gittim. Dalga geçer gibi bir maaş söylendi. 4200TL. Üniversite demeye bin şahit lazım, apartman ve odalar çok sıkışık, tam anlamıyla rezalet!
 
M

Misafir755

Guest
Arkadaşlar alakasız olacak biraz ama... Hiçbir yerde düzgün bilgi bulamadım. Dr. Öğretim üyesi maaşları ne kadar acaba vakıflarda yeni başlayanlara? İibf spesifik olarak iktisat için.
 
A

Akademik Foru

Guest
Ar. Gör.

Başkent Üniversitesi Arş. Gör. Maaşları hakkında da güncel bilgisi olan yazabilir mi
 

cheme

Öğrenci
Aydın Üniversitesinde şu an araştırma görevlisi maaşları ne kadar? Sosyoloji bölümü hakkında bilgisi olan var mı?
 
A

adakem

Guest
Merhaba,
Başkent Üniversitesi araştırma görevlisi 2018 güncel maaş miktarını bilen meslektaşlarım, maaşın ne kadar olduğu hususunda bilgilendirme yapabilirler mi?
Teşekkür ederim...
 
K

Kültür Üni

Guest
Arkadaşlar İstanbul Kültür Üniversitesi araştırma görevlisi maaşları hakkında bilgisi olan var mı? Herkes bildiği üniversiteler hakkında bilgi verse keşke, herkes sormuş ama çoğu cevapsız kalmış.
 
A

akri

Guest
Galiba diğer arkadaşlara olduğu gibi bu da yanıtsız kalacak ama Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde araştırma görevlisinin güncel maaş durumu nedir?
İlgilenenlere teşekkür ederim.
 
D

dilhun

Guest
Merhaba, bir sorum olacak: “ Özel üniversitede araştırma görevlisi olarak işe başlarken bir sözleşme imzalanacak. Eğer sözleşme süresi içerisinde başka bir üniversitede araştırma görevliliği kazanılırsa ve oraya geçilmek istenirse tazminat ne kadar ödenir? Süreç nasıl işler?”

Şimdiden teşekkür ederim.
 
Üst