Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

M

Mat1234

Guest
Kültür maas

Kültür fen edebiyat araştırma Görevliliği için 3000 tl +agi o da yaklaşık 100 liraymis galiba. Yemekhane var öğle yemeği için. Tez donemindeysen 1 gün izin ya da 2 yarim gün izin.
 

D.Howard_12

Öğrenci
Merhabalar,

İstanbul Ticaret, Bilgi ve Bahçeşehir üniversitelerinin güncel araştırma görevlisi maaşları hakkında fikri olan var mıdır?

2 yıl önce şöyle bir teklif yaptılar diyen varsa o da belirtirse iyi olur. En azından oradan bir çıkarımda bulunabiliriz.
 

akademikm

Öğrenci
Avrasya üniversitesi için epey kötü yorumlar duydum, şu anda da epey ilan açmış bu nedenle sormak istedim . Avrasya ve Haliç üniversitesi hakkında bilgi verecek olan var mı? Çalışma şartları, maaş, sözleşme süresi vs.
 

busRAp13

Öğrenci
Avrasya üniversitesi için epey kötü yorumlar duydum, şu anda da epey ilan açmış bu nedenle sormak istedim . Avrasya ve Haliç üniversitesi hakkında bilgi verecek olan var mı? Çalışma şartları, maaş, sözleşme süresi vs.

Açıkçası ben de bu durumu merak ediyorum, açık olan bölümler için de ilana çıkmışlar. Tutumları hala aynı mıdır? Yada çalışma şartları nelerdir?
 
M

Misafir ArşGör

Guest
Esenyurt - 2970 + AGİ + yemek (servis birkaç merkezi noktaya var)
Sabahattin Zaim - 370 + AGİ + yemek (servis birkaç merkezi noktaya var)
 
Ö

ÖgrFtya

Guest
Arkadaşlar merhaba. Tam olarak konunun yeri değil ama üyeliğim olmadığı için buradan sormak istedim. Bir vakıf üniversitesine öğretim görevlisi olarak atandım. Aralık ayında yeterlik sınavım olacak. Bunun için göreve başladıktan sonra haftada bir gün danışmanımla görüşmek üzere idari izin alabilir miyim? Bu yasal olarak hakkım mı? Yoksa problem çıkarırlar mı?
 
A

Atakanayyyy

Guest
Hukuk araştırma görevlisi

Yeditepe Üniversitesi araştırma görevlisi maaşı hakkında bilgisi olan var mıdır?

Bir de genel olarak hukuk fakültesinde maaşların biraz daha yüksek olma ihtimali var mıdır? Çünkü tıp için böyle bir durum olduğunu biliyorum
 

mrvlck

Öğrenci
Merhaba,,
İstanbul Şehir Üniversitesi araştırma görevlisi maaşları 2019 yılı itibariyle ne kadardır acaba bilen var mı?
 
P

POLSKA

Guest
Çankaya Üniversitesi araştırma görevlisi maaşları hakkında bilgisi olan var mıdır?
 
A

Akademico

Guest
Akev Üni.

Antalya Akev Üniversitesi Meslek yüksekokulunun 2019 yılı öğretim görevlisi maaşları ve çalışma koşulları hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkürler..
 

Shorty61

Öğrenci
Ostimteknik Öğr Gör 4800

Merhaba hocam. Ostim teknik öğr gör. kadrosuna başvuru yapacağım. Güncel öğr görevlisi maaşı 4800 mü? Bunun haricinde üniversitenin sağlamış olduğu imkanlar neler? Ayrıca sözleşme koşulları nasıl hocam ? Devlet üniversitesinde kadroya atandığımız zaman istifa edince ne gibi sıkıntılarla karşılaşabiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim hocam. İyi çalışmalar
 
Üst