MSÜ Harp Okulları Okutmanlık

şans

Öğrenci
Arkadaşlar sonuçlar açıklandı.. Haksızlıklar var. Mesela güvenlik soruşturması belgesini vermediği halde alınan 2 kişi ile bizzat ben tanışıyorum.. Arkadaşların kendileri bile şaşırıyor nasıl alindik diye.. Biz boşuna mı verdik belgeleri ?
Ayrıca benim siralamam iyiydi ama 300 kişilik listede bile yokum. Mülakata giren de eleyici sorular olmadığını bilir.. 6 yıllık tecrübem ve 97.50 dil puanım var. Kendimi tanıtmayacak bir adam miyim ben. Nasıl bir secmedir bu. Puanlar neden şeffaf bir şekilde açıklanmıyor ?

Herkes denk geldiği usulsüzlüğü BİMER e Cumhurbaşkanına yazsın ve okulu arasın. Bu saatten sonra durum değişmese bile salak yerine konmamak için mağdur olanlar lütfen susmasin. Herkes okulu da arasın ve ilgili yerlere de şikayetini yazsın..

Facebooktan Vahdet Özkoçak a yazarsanız faydası olur. Mülakatlardaki, liste açıklamalardaki haksızlıkları paylaşıyor. Böylece daha çok kişiye ulaşmış olur durum.
 
A

Akademik Forum

Guest
83 yds ile deniz harpe, hava harpe giren insanlar var, adil değil belki yds ölçmüyor yeterince ama bu kadar kötü olmamalı, hoş ön değerlendirmede 1. bile 35. yedeğe alınmış.
 
A

Akademik Forum

Guest
Eng

tam 2 ay bekledim ve 2 ay umut ettim. mülakatım da cok iyi gecmişti. tek kelime ile hak yiyen varsa Allah belalarını versin. gözünden yas eksilmedi dünden beri ve kaldı ki bütün yazı bunları bekledim. her şeyimi mülakatta begendiler ve suan yedek sonlardayım. Hak yiyen ve yediren kim varsa hakkımı helal etmiyorum.
 

Nanaklein

Öğrenci
Arkadaslar listeyi iptal ettirmeye calisiyoruz. Hakkini aramak isteyenler bize katilsin. Tespit ettigimiz usulsuzluklerin elimizde yazili kanitlari var. Lutfen cekingen olmayin.
 
ben mülakata girerken 149. sıradaydım..açıklanan sonuçta 50. yedek sıradayım..Yani toplamda 180. sıraya gerilemiş oluyorum..Aslında puanlama sistemini şeffaf olarak yayınlasalardı hiçbir sıkıntı olmazdı..En azında kim ne kadar şey yapmış ne kadar puan almış görürdü..Kimi neye göre böyle sıraladılar..
 
A

Akademik B.

Guest
Milli savunma Üniversitesi

Biz Yaklaşık 10 kisi belirlediğimiz haksızlıkları, ekran görüntüleri ile sahitlerle belgeledik. Şikayetleri de ilettik. Bugün itibariyle şunlara şahit olduk. Milli savunma Üniversitesindeki görevliler de usulsüzlük olduğunu kabul etti. Ve bir şeyler dönüyor haklısınız dediler.. Onlar da bu durumun üstüne gideceğini söyledi.. sesini çıkarmayan ama mağdur arkadaşlar; . Bir şeyler değişebilir, değişmese bile kimsenin yaptıgi yanına kalmasın. Hakedene lafimiz yok ama evrak göndermeyip , ALES belgesini yollamayıp , mülakata gitmeyip , güvenlik soruşturması yapılmayip alınan arkadaşlar var. Eskiden fetö unisinde çalışan şu anda alınan var .hoş kimse de evet adaletsizlik var demiyor. Evet haksız yere girdim demiyor..herkes hakkına razı..sizin de gün gelir kapiniz çalınır. Herkes için adalet gerekli arkadaşlar.. Hiç birimiz aç kalmayiz hepimiz biliyoruz. Gül gibi mesleğimiz var. Ancak unutmayın Haksız yere orada olacaklar, gecemizi gundugumuzu alın terimizi çalıyor. Ve birileri de üstünü kapatıyor.. meslek gereği zaten erdemli onurlu olmak lazım ama bu durum çok hassas bir nokta. Yıllar boyu belki başkasının parasını hak etmediğiniz halde alacaksınız.. Mülakata gitmemiş ama benim CV mi beni beğenmişler diyen , güvenlik soruşturmasıni göndermeyip hocam bunların eli kolu uzun biz gondermesek de bizi arastirmislar diyen , Milli savunma üniveristesi arayıp emin misiniz beni almissiniz ona göre istifa edicem diyen ya da hiç bir şey demeden sessizce belge ayarlayan arkadaşlar. O terazi bir gün size de yanlış ölçü verir. Lütfen sesinizi çıkarın. Görevliler bile bize inanıyor ve araştırma yapıyor siz nasıl susuyorsunuz. Ya herşey açığa çıkarsa o zaman ne yapacak nasıl insanların yüzüne bakıp iş bulacaksınız..
 

Plnnisa

Öğrenci
Telefon edip soran var mı arkadaşlar? Bu sıralama neye göre yapılmış? Mülakat puanlarımızı söylemeyeceklermiymiş? Ben aradım. Operatörden sonra bağlanan kişi tele cevap vermiyor.
 

Nanaklein

Öğrenci
Hayir ancak herkes bireysel olarak itiraz ederse ve dilekce ile siralamadaki puanini ogrenme talebinde bulunursa sonuc alabilirsiniz diyorlar. Ne yazik ki msu topu milli savunma bakanligina atiyor. Ancak mulakata girmeyen ve guvenlik arastirma formunu doldurmayan, gondermeyenlerin bakanliga isminin ulastirilmis olmasi mumkun degil. Sonuc olarak telefonlara bakan kisiler dava acin, itiraz edin haklisiniz diyip duruyorlar kim ararsa. Onlar sadece bu mulakatlarda gorevlendirilmis ve bir mudahaleleri yokmus. Oyle diyorlar

- - - Güncellendi - - -

Su olayda, form gondermedigi halde asillerden giris yapanlar, 200.siradan bile sonra gelirken ilk 50de kendine yer bulan ve ise baslayan, baslarda oldugu halde yedeklerde ilk 30un da gerisine dusen ama belki bana sira gelir diye koyun koyun itiraz etmeden bekleyenler yarin obur gun adalet kendilerinden yana olmadiginda hic sikayet etmesinler. Bizim meslektaslarimiz olarak gormuyoruz cunku onlari. Egitmen olduklarini dusunmuyoruz. 1 senenin sonunda bu msu'nun icindeki orgutlendirme de dagitilir bir daha yerlesirler mi bir yere bakariz.
 
B

Beden eğitimi

Guest
Yazıklar olsun biz köpek gibi çalışalım gelelim bir yerlere dayısı olan yerleşsin adam 70 ales i zor almış geliyor tak diye yerleşiyor, neymiş en önemli kriter ales diyorlar, diyorlar hatta sıralamayı da ona göre yapıyorlar sonra gidip, yüksek puan alan insanları değil sonuncu adamları alıyorlar. Bırakın Allah aşkına, hakkımı helal etmiyorum, o kadar iyi mülakata o kadar yüksek puanlara, akademik kariyerime ve başarma rağmen almadılar ya yazıklar olsun. Ama kimi kime şikayet edelim ki bunlar kılıfına uygun cevaplar bulurlar elbet. Sonuç olarak olan yine bize olur, hakkını arayan her zaman ki gibi aradığına pişman olur. Diyecek bir şeyim yok. Hayattan bezdiriyorlar insanları. Keşke hak, hukuk ve adalet denilen olgular gerçek olsa :(
 
A

Akademi msu

Guest
Siralama degismis

Arkadaslar yedekteki siralamam nasil oldu bilmiyorum degismis bir one gecmis ve yedekler 130 a dusmus ayni tarihli ilani indirdim 26 eylul bir fikri olan var mi neler oluyor
 
A

Akademik a

Guest
Asil liste degismis

Onceki listede 56. Asil sirada olan kisi cikarilmis bir tek o mu anlamadim o kadar haksiz yere giren varken
 
M

MİSAFİR

Guest
Public BLVD

En son kaçıncı sıradaki yedeklere sıra geldi acaba bir bilgisi olan var mı?
 
Üst