Memurlar nette bu durumu haber yapan isme mail atalım arkadaslar. Vahdet hoca ve forum dışında sesimiz çıkmıyor.Gercektrn ruhen yiprandik artık.
YÖK, Memurlar, Öğeder ve Eğitim-Sen başta olmak üzere sorunlarımızı pek çok kuruma duyurmak için adeta çırpınıyorum ama bir tanesinden bile yanıt alamıyorum. Belki daha önce görmemişlerdir e-postamı, şimdi görürler umuduyla arada yazıyorum hepsine. Pek çok arkadaşımızın da ilgili kurumlara ulaştığını ancak yanıt alamadığını biliyor ve üzülüyorum.
Mayıs-Haziran'a kadar CİMER üzerinden Bilgi Edinme taleplerine kısa sürede olumlu/olumsuz dönüş oluyordu. Şimdi aylardır yanıt alamıyorum. Sesimizi duymuyorlar mı yoksa duyuyorlar da bir şeyler netleşmediği için mi yanıt yazmıyorlar, bilmiyorum. En azından planlarını bizlere duyursalar, şu alternatifler üzerinde duruyoruz ama zamanla kesinleşecek deseler resmi ağızdan, o bile içimize biraz su serpecek. Yeni eğitim-öğretim dönemi başlıyor, yeni bölümler ve yeni öğrenciler var. Hiç mi Öğr. Görevlisine ihtiyaç yok, anlayabilmiş değilim.
Ales puan geçerliliği ile ilgili yazan [MENTION=103678]kadirk[/MENTION] Danıştay'a itiraz davasını bizzat YÖK açtı hakkımız geri verilsin diye, tereddütleri olsa itirazda bulunmazdı YÖK ve davayı da kazandı YÖK, karar Danıştay sayfasında yayınlandı hatta çoktan yazı gitmiştir YÖK ve üniversitelere ama konu sorulduğunda bilgimiz yok diyor hepsi, kararı açıp okuyun dediğimde de telefon yüzüme kapanıyor. Umarım en kısa sürede her şey netliğe kavuşur, bu belirsizlik insanı yoruyor.
Ayrıca elinden geldiğince bilgi almaya çalışıp buradan bizimle paylaşan arkadaşlara da teşekkür ederim, eğitim dernek ve sendikalarından daha iyi çalışıyorlar gerçekten.