MSÜ Harp Okulları Okutmanlık

A

Akademik Forum

Guest
evine, apartmanına başka polis gelen var mı arkadaşlar? 2 kişi yazmış sadece.
 
A

Akademik Forum

Guest
misafir

Hocalarım merhaba, açıkçası ben artık işe başlamaya karar verdim. Burayı bekleyeceğim derken bütün yıl işsiz kalmak var, bu riske değer mi ki bilemiyorum.
Bu arada Jandarma'da okutman olarak başlayan arkadaşlarla ilgili bilgisi olan var mı? Neymiş çalışma şartlari, saatleri acaba? Bu kadar bekledik bir de hiç düşünmediğimiz çalışma ortamlarıyla da karşı kaşıya kalabiliriz. Kafam çok karışık
 
A

Akademik Forum

Guest
bizim buralara gelen polis duymadım ben henüz, giden arkadaşlar şehir belirtebilir mi? küçük yerlerde daha mı hızlı acaba?
 
A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar bugün aradım sordum 2 gün içinde bizde açıklanmasını bekliyoruz dediler.
 
A

Akademik Forum

Guest
Arkadaslar guvenlık sorusturması maili gelipte listede olmayan arkadaslar var mı
 
A

Akademik Forum

Guest
Ben 200 lerde mülakata girdim.mulakatim iyi geçti kendileri zaten memnun olduk hocam dediler.. şimdi adım hiç listede bile yok.. sebebi güvenlik soruşturması mı ?
 
A

Akademik Forum

Guest
güvenlik soruşturmasi için belge göndermeme rağmen asil listede ismim var. dikkate almayacaklarsa neden soruşturma başlattılar
 
A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar sonuçlar açıklandı.. Haksızlıklar var. Mesela güvenlik soruşturması belgesini vermediği halde alınan 2 kişi ile bizzat ben tanışıyorum.. Arkadaşların kendileri bile şaşırıyor nasıl alindik diye.. Biz boşuna mı verdik belgeleri ?
Ayrıca benim siralamam iyiydi ama 300 kişilik listede bile yokum. Mülakata giren de eleyici sorular olmadığını bilir.. 6 yıllık tecrübem ve 97.50 dil puanım var. Kendimi tanıtmayacak bir adam miyim ben. Nasıl bir secmedir bu. Puanlar neden şeffaf bir şekilde açıklanmıyor ?

Herkes denk geldiği usulsüzlüğü BİMER e Cumhurbaşkanına yazsın ve okulu arasın. Bu saatten sonra durum değişmese bile salak yerine konmamak için mağdur olanlar lütfen susmasin. Herkes okulu da arasın ve ilgili yerlere de şikayetini yazsın..
 

Nanaklein

Öğrenci
On degerlendirmede ilk 10 icinde oldugum halde, referanslarim gecmisi temiz saygin insanlar oldugu halde, aile bireylerim aciga alinmamis saygin hakim, savci, doktor oldugu halde aciklanan listede adim ne yazik ki yok. Hayatimin hicbir doneminde ne ben ne ailem devlete karsi suc, borc, fetoculuk gibi bir konuyla alakali olmadik. Apartmanima sorusturmaya kimse gelmemis. Evraki elden msu guvenligine biraktim. Mailim sorunsuz iletildi gorunuyor. Ben bu durumda neden secilemedigimi kimden nasil ogrenebilirim? Itiraz hakkim varsa nereye nasil olur bilen var midir?
 
A

Akademik Forum

Guest
Mülakat puanlarını açıklamak zorundalar, ancak dilekçe ile yapılan başvurularda, Mustafa Kemal Üniversitesi örneğin lisansüstü mülakat puanlarını açıklamama sebebi olarak kazanamayanöğrencilerin sosyal hayatta olumsuz etkilenebilecekleri açıklamasını öne sürmüşlerdir. İtiraz etmek istiyorsanız yapabilirsiniz ancak bir yere varmanız çok zor maalesef. Ben de ilk ondaydım adım yedeklerde ama gitmeyi düşünmüyorum sıra gelse dahi.
 
A

Akademik Forum

Guest
kazanan hocalarımı tebrik ederim, çocugum okula gidiyor, eşimin kurulu düzeni var Ankara dediğim halde İstanbul Deniz Harp okuluna seçilmeme büyük bir alkış, yerime çalışacak arkadaşa mutluluklar dilerim...
 

Plnnisa

Öğrenci
MSÜ de bile dayılık geçerliymiş vay be! Hakkıyla giren arkadaşlara sözüm yok ama böyle haksızlık olmamalı. 1 ayda neler döndü de yedeklere attınız arkadaş anlayamıyorum. Kendime olan güvenimi sarstınız. 93.75 dil puanıyla ve çok güzel geçen bir mülakatla son yedeklere nasıl gönderdiniz tebrikler...
 
A

Akademik Forum

Guest
Güvenlik soruşturması asil ve yedek listesine giren herkese yapılmış. Form göndermek işleri biraz daha hızlandırmak içindi sanırım.

Ayrıca sonuçların sadece başarılı başarısız olarak açıklanması gayet doğal, buna neden bu kadar şaşırıldı anlamadım. Eğer daha önce yüksek lisansa, doktoraya veya okutmanlığa basvurduysanız böyle bir durumla yüksek ihtimal karşılaşmışsınızdır.

Kazanan arkadaşları da ayrıca tebrik ederim, kısa zaman içinde görev yerlerine gitmeye hazır olsunlar zira okullar açılmak üzere.
 
A

Akademik Forum

Guest
Adaletsiz sonuçlar

Puanlarımla listede en üstlerde olmam gerekirdi, hakkımda hiçbir soruşturma yapılmadı. Yedeklere düşmem için muhtemelen mülakatta kafadan on puan falan yazarak bilerek düşürdüler.
 

Nanaklein

Öğrenci
Hocalarim form doldurmadigi halde asil listede olan 4 kisi mulakata girmeyip form ulastirmadigi halde asil listede olan 2 kisi var su an. Ve bu kisiler ondegerlendirmedeki siralamada yukseklerde bile degiller. Biz bugun itiraz dilekcelerimizi Mili savunma bakanligi personel temini ve universite rektorlugune iletiyoruz. Siralamada yukseklerde olup su an listede olmayanlar varsa ayni sekilde itiraz etsinler.
 
A

Akademik Forum

Guest
misfr

Merhaba, Sözleşme imzalamak için gidenler varsa biraz ipucu verebilirler mi acaba şartlar konusunda?
 
Üst