parafiskalite
Yardımcı Editör
Her seferınde bu koklu degısımlerın koku elımızde kaldı
Korkuyoruz artık
Her seferınde bu koklu degısımlerın koku elımızde kaldıKorkuyoruz artık
Alın bizlere bir soru daha,
Gitgide daha da dibe battığımız ekonomik durum sonucu kamu harcamaları üzerinde yapılması planlanan tasarruf, akademik personel alımı (olan Öğr. Üyesine olmaz, Arş. ve Öğr. Gör alımlarına olur) ve/veya halihazırda verilen yahut verilecek burslar (YÖK, KYK) gibi unsurları etkiler mi?
Güncelleme olarak girelim bunu da: Vahdet Kocak daha sonra ilanların bu hafta ya da haftaya yayınlanmaya başlayacağını meb'na geçişin ise Eylül'de olacağını yazmış. Şuan twiti bulacak zamanım olmadığı için kopyalayamadım. Bu demektir ki kadro talepleri oldukça fazla ki kadroları açacaklar ancak meb'na geçiş ve beklenilen sistem daha sonra bir sürecin ardından gelecek.
Evet hocam ben tweeti buldum 9 Ağustos Perşembe akşamı ne zaman açılacak kadrolar sorusu üzerine "Gelen bilgi bu hafta veya önümüzdeki hafta kadroların serbest kalacağı Eylül ayı içerisinde MEB'e alınarak liyakat esaslı kadro atamalarının yapılması. Artık sorunların temeline inilmek ve oyun ortasında kural değiştirmemek isteniyor. Hepsi gerçekleşsin. Ülkemiz kazansın." yazmış Vahdet hoca.
parafiskalite hocam gibi anladim ben de tweeti. Bence universiteler bir sekilde baski kurabildi ve mebna gecisten sonra acilacak olan ilanlari daha erken actilar. ve mebna gecis de oyle bir ayda olmayacak bence iyice uzun bir surec olacak ve bu gecis doneminde ilanlar eski usul yayinlanmaya devam edecek. Cunk bahsedildigi gibi merkezi bir sinavin 1 ay gibi bir surede hazirlanmasi ya da uzun surede hazirlanacaksa o surede univrsiteleri asistansiz/ ogr gorevlisiz birakmanin dogru olmayacagi anlasildi ilanlari acalim sonraki surecte mebna baglariz gibi bir durum ortaya cikti.
Evet. Ales gecerlilik suresi 5 yil mi artik? Örnegin 2014 sonbahar doneminde ales e giren kisinin ales i hala gecerli mi? Bilgisi olan var mi acaba?
2457 yerine MEB öğretmenleri gibi 657 mi tabi olacağız artık?
bu konuda fikri olan?