Kabinede biz var miyiz acaba![]()
Hiç sanmıyorum hocam, şuan Suriye ve ekonomidir gündem. Bu toplantıdan ekmek çıkacağını sanmıyorum ki yeni sistemde bakanlar kurulu kararı diye birşey yok zaten.
Kabinede biz var miyiz acaba![]()
Bugün kabinr toplandı. Yarın kabinenin kararlarını içerecek kararname yayınlacaktır. Hadi inşallah.
Suan ızlıyorum. Okul bahcesını temızleyecek kısı sayısını bıle konusmuslar, bızle alakalı bır kelıme dahı yok.
Arkadaşlar Cumhurbaşkanlığı sözcüsü yakın zamanda kurulların ataması yapılacak dedi
Hocam bu kurulların ataması gerçekleşecek lafı ne demek oluyor yani, tam anlayamadım uzağım konulara daEvet hocam, Cumhurbaşkanımız çalışmalarını tamamladı, yakın zamanda atamalari yapılacak dedi.
Meb e bağlı, Yükseköğretim Kurul Başkanlığı geliyor gibi
@yasarayanoglu hocam onceki yildan kalan kadro haklarini sanirim belirli bir aya kadar kullanabiliyordu universiteler ben mi yanlis hatirliyorum?
Ayrica hala Vahdet Ozkocak'tan dogru haber beklemek umutsuzlugun en dip kuyusudur.
yasarayanoglu hocam, alim kriterleri aynı olacak gibi bir düşünceleri var yani doğru mu anlamışım? Ayrıca yine yok e bırakılıp bırakılmayacagi konusunda bir düşünceleri var mıydı rektor yardımcısı hocamizin?
hocam kalın'ın bahsettiği atamalar kesin olarak bizimle alakalı mı yoksa o başka bir şeyden mi bahsediyor