yasarayanoglu
Yardımcı Editör
Memurlar.net de haber yapmış, forumda biri de memurlar.net de haber yapılınca 2 3 güne çözülüyor sorunlar yazmış. Inşallah dediği gibi olur.
Bu konuda memurlar.netin yaptığı ilk değil 3. haber hocam..
Memurlar.net de haber yapmış, forumda biri de memurlar.net de haber yapılınca 2 3 güne çözülüyor sorunlar yazmış. Inşallah dediği gibi olur.
sirtini sivazlayip siz kafaya takmayin halledecegiz demisler))))) "sendika baskani" beye
Sevgili arkadaşlar inanamıyorum gerçekten. Vahdet Bey kendisine yazdığım aşağıdaki tweet sebebiyle beni engellemiş. Buyrun yazdığımı siz değerlendirin; bir ahlaksızlık var ise bu işte söyleyin:
Bu kadar mı söyleyecekleriniz? Elbette bir kararname bekleniyor, elbette bu kararnamenin beklendiği yer de belli. Mottonuz akademinin yeniden doğuşu ama üç aydır akademisyen olmak mümkün değil ülkemizde. Bu kadar iddialı bir mottonun sahibi olarak açıklamalarınız çok talihsiz.
Ülkenin genel durumu bu zatensirtini sivazlayip siz kafaya takmayin halledecegiz demisler))))) sendika baskani beye
Sevgili arkadaşlar inanamıyorum gerçekten. Vahdet Bey kendisine yazdığım aşağıdaki tweet sebebiyle beni engellemiş. Buyrun yazdığımı siz değerlendirin; bir ahlaksızlık var ise bu işte söyleyin:
Bu kadar mı söyleyecekleriniz? Elbette bir kararname bekleniyor, elbette bu kararnamenin beklendiği yer de belli. Mottonuz akademinin yeniden doğuşu ama üç aydır akademisyen olmak mümkün değil ülkemizde. Bu kadar iddialı bir mottonun sahibi olarak açıklamalarınız çok talihsiz.
Oğulhankayabas hocam, inşallah duyumlarınız gerçekleşir. Umarım yanlış bilgilendirilmeye maruz kalmamışsınızdır. "Yetkili kurumlardan edindiğim bilgilere gore..." şeklindeki açıklamalarınız umut verici. Sayfayı terk etmemeniz ve desteklerinizi devam ettirmenizi rica ediyorum. Zira hiçbir kaynaktan bilgi alamayan bizler için böyle gönüllere su serpen açıklamalara ihtiyaç var. Duyumlarınız aksi yönde de çıkabilir tabiki. süreci daha umutlu atlatmak adına böyle bekleyislere ihtiyacımız var maalesef...
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde bu işleri yakından takip eden öğretim üyesi bir tanıdıkla görüştüm. İlanların serbest bırakılmasıyla ilgili bilgisinin olup olmadığını sorduğumda bu ayın 22'sinden sonra durumun netleşeceğini söyledi. Cumhurbaşkanlığındaki atama ofislerinin eksiklikleri tamamlanıyor dedi. Ancak bunlar onun duyumlarıdır ve doğruluğu ne kadardır bilemem.