Pediatrist
Öğrenci
Arkadaşlar memurlar net forumda yarın kararname çıkacak diye bişeyler yazıyor duyan yada bilen var mı
Arkadaşlar memurlar net forumda yarın kararname çıkacak diye bişeyler yazıyor duyan yada bilen var mı
Yine hüsran o zaman :-(
Ben yine ' Akademik Yıl Açılış Töreni ' diyerek düşüncelerimi yazacam : )
[/FONT]24 Eylül 2018 ya da 1 Ekim 2018 günü bu tören olacaktır.
Bu törende yeni üniversitelerden, yeni akademik kadro alımından bahsedilecek diye düşünüyorum.
Haa o güne kadar yani iki hafta öncesinde de kararname çıkabilir ki inşallah çıkar.
[FONT=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]O açılışta da Cumhurbaşkanimiz,'gecen hafta resmi gazetede yayinladik,şu kadar kadro verdik ' diyebilir.
Hocam memurlar.nette yazan Akdmk24 aslında buradan da çok yakından tanıdığımız bir arkadaş bu forumu referans göstererek yazmış ama sonra yazılan silinmiş falan yazmış bir şey bildiğinden değil yani neyse..
Vahdet hoca yine muhteşem anlaşılmaz şekilde yazmış bir şeyler ama sanırım "Eğitim Öğretim Kurulu atamaları, Öğretim elemanlarının ilan meselesi ve YÖK başkanlığına atama konularında bir kararname çıkabilir" demek istiyor. MEB'e bağlanması, bayramdan önce 2 hafta içinde çıkacak demesi, bayramdan hemen sonra çıkacak demesi derken hiç bir tahmini tutmadığı için çok güvenemedim ama inşallah dediği gibidir bu hafta bu mesele bir nihayete ulaşır..
Evet hocam o kişiyi biliyoruz, ama üç maymunu oynuyor millete boş umutlar satıyor maalesef
Bu hafta içinde çözülecekmiş mesele. Yökte konuşulan bu arkadaşlar. Olur mu olmaz mı göreceğiz.
@yasarayanoglu hocam biraz araştırma yaptım pek kimse de bilmiyorsanırım sadece Vahdet Ozkocak'ın bildiği bir durum ama tahmin olarak Sezer Komsuoğlu hoca olabilir diye düşünüyorum.
Diğer mesele için ise izninizle gülüyorum![]()