azraeltr
Doçent
arkadaslar mrb birsey soracagım ben 74.89 ile mezun oldum yuzluk sıstemde mezun oldum. daha sonra bolum 4 luk sısteme gore mezun verıyor suan transkrıpte baktıgımda 3,06 ortalama dıyor oda 78 denk gelıyor ben sımdı 78 baz alabılırmıyım
Transkriptiniz de 3,06 yazıyor ise, yök tablosuna göre 78,06 yapıyor ve bunu kullanacaksınız.
SÖZ Ales' ten 80 aldım Tarih 3.sınıfım.. Şu ana kadar not ortalamam vasatın altında. Bu dönem fena gitmiyor sınavlar ama şu an genel ort maalesef 2.50 küsur.. üdsye girdim hiçbir bilgim yoktu maalesef o da kötü 30 küsurlu bi şey. Tarih ÖYP ortalamalarına baktım 56 kişi alınmış ve 84 puan ortalama var.. Benim şansım nedir? En çok neye ihtiyacım var bu son 1,5 yılda ne yapsam avantajlı duruma geçebilirim?
Bu arada 4lük sistemde 2.50 küsur
teşekkürler
Hocam, sizin şu anda okuyor olduğunuz için tek yapmınız gereken not ortalamanızı yükseltmeye çalışmanız. Çünkü bitirdikten sonra telafisi olmayan tek değişken. Diğer sınavları (ALES, ÜDS) bir şekilde bitirdikten sonra da çalışarak yükseltebilirsiniz. O yüzden şimdi not ortalamanızı yükseltmeye bakın.