Bu ne biçim değişiklik yaaa, buna değişiklik bile denemez... dip. notunu azaltıp alese eklemekte ne, dile eklenmeliydi %10
puanımı hesaplıyorum bi değişiklik yok resmen
O durum değişmedi, 4'lük notu yök tablosundan 100'lüğe çevireceksiniz.benim transkripte hem 4 luk hem yuzluk sistem var ne yapacaz, bu yonetmenlikte onla ilgili bisey goremedim
O durum değişmedi, 4'lük notu yök tablosundan 100'lüğe çevireceksiniz.
Ortalamam 2.28 yüksek 1. sınıfım 3 makale(2 uluslararası) 4 bildiri (1 uluslarası)..Not bazen herşeyi anlatmıyor olabilir..aynen öyle hocam. bu sistemin meyveleri 10 yıl sonra akademik yayın sıralamalarını incelerken göreceğiz.
Ortalamam 2.28 yüksek 1. sınıfım 3 makale(2 uluslararası) 4 bildiri (1 uluslarası)..Not bazen herşeyi anlatmıyor olabilir..
Evet, oluyor. Sadece 100'lük varsa bir şey yapmıyorsunuz. Her ikisi de varsa dediğim gibi yök tablosu geçerlidir.Ikisi arasında farklılık oluyor mu? Ikisi de aynı sistemden çevirmiyor mu? Bizim okul %100lük sistemdi benim yapmam gereken bir şey yok sanırım
Teşekkür ediyorum..Hayatımda hiç ama hiç öypli olmak istemedim.Çalışmaya gittiğim üniversitelerde masalarının başında mesai saatinde yatan uyuyan öyp'liler gördüm. Ne de olsa mantık şuydu : Beni atsalar dil var ales var not var yine ATANIRIM ! O yüzden yatarım kimse bana karışamaz mantığı var.Ama arkadaşlar cari alımda %10 torpil dönüyor ama giren adam akademiyi evi biliyor , atılmak resmen kabus , ne kadar puanın olsada yine bi ilk 4 yine bi bilim sınavı var.Hocalarımızdanda (fen bilimleri) öyplilerin çok boş oldugunu duyuyoruz..helal mefk böyle gidersen zaten senin öyp'ye ihtiyacın kalmaz merak etme.