Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

Oneiroumou

Öğrenci
Ben de en son alımlarda öğretim görevlisi kadrosu kazandım ama henüz bir gelişme yok. Güvenlik soruşturması 60 iş gününde tamamlanır diye biliyorum. Bu süre dolmak üzere. Umarım en kısa zamanda bir haber alırız.
 

Sniperairsoft

Öğrenci
Ben de en son alımlarda öğretim görevlisi kadrosu kazandım ama henüz bir gelişme yok. Güvenlik soruşturması 60 iş gününde tamamlanır diye biliyorum. Bu süre dolmak üzere. Umarım en kısa zamanda bir haber alırız.

Değerli Oneiroumou öncelikle hayırlı ve hayırlısı olsun. Cevap verdiğin için de teşekkür ederim. Süreci bekleyeceğiz anlaşılan. Takribi soruşturma bitme tarihi ne?
 

Oneiroumou

Öğrenci
Sonuçlar 5 Mart'ta açıklanmıştı. O tarihten itibaren hesapladığımızda mayıs sonu gibi sonuçlanması gerekir diye düşünüyorum. Tabii araya bayram tatili ve tam kapanma süreci girdi. Bunlar da süreci etkileyebilir.
 

faalakademi

Öğrenci
Arkadaşlar 2018-2019 yıllarındaki atama süreci yaklaşık 6 ay sürmüş. Dolayısıyla ne kadar beklentiği azaltırsanız psikolojik olarak daha az strese girersiniz. Bir önceki atamalarda polislerin ilk geliş tarihi Nisan ayının başı olmuş(5. ay) aradan 1 ay geçtikten sonra Mayıs ayı ortalarında peyderpey tebligatnameler ulaşmış ve arkadaşlar görevlerine başlamış. Yani polislerin geldiği tarihle atama süresi arasında ortalama 1 ay süre var. 5 Mayıs'ta polis benimde evime de geldi ve adres bilgilerimi teyit etti. Benim düşünceme göre en iyi ihtimalle Haziran ayı sonunda süreç neticelenebilir. Tabii bu süreç daha uzun da sürebilir. MSÜ'den teyit ettiğim bilgiye göre sorduğumda ortalama 4-6 ay sürebiliyor denildi. Şuan bizim 4.aya yaklaşıyor umarım daha uzun sürmeden herkes görevine başlar.
 

Muhendis_msu

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, bana da Haziran sonu sonuçlanır gibi geliyor. 6 aya kadar kalmaz diye düşünüyorum. Tebligat ulaşmadan önce başlayacağınız okul telefonla haber verebilir. Öyle duymustum. Bir gelişme olursa tekrar yazarım. Hepimize sabır diliyorum :)
 

Sniperairsoft

Öğrenci
Arkadaşlar Dr. Öğr. Üye. başvurusu için 2018-19 alımlarında sonuçlar sanırım açıklanmış. Yorumlarda gördüm, jüri üyelerinin dosya incelemesi ve sürecin devam ettiği ibareleri MSU duyuru bölümün de yer almış. Dr. Öğr. Üy. için süreç nasıl işliyor?
 

faalakademi

Öğrenci
Maalesef görünen öyle tam 6 ay olmadan bitmeyecek bu süreç. 6.ay Eylül ortalarına iş günü olarak denk geliyor. Allah hepimize sabır versin. Bir an önce görevimize başlamak nasip olur.
 

Ing.ceci

Öğrenci
Amin Hocam. Ogrencilerin sinavlari Agustosta olacak. Eylul ayinda da baslayacaklarini dusunuyorum bu yuzden o tarihlerine sarkacagini sanmiyorum ama hepimiz icin hayirlisi diyelim.
 
Herkese merhaba, ben de kazandım ancak buradaki herkes gibi haber bekliyorum. Bu sürecin bu ders yılında ya da yıl sonuna kadar sonuçlanmaması mümkün mü? Yoksa mutlaka sonuçlanıyor mu?
Örneğin, bu sene atamayı yapmayıp 2022’ye kadar bekletirler mi?
Bilgisi ya da fikri dahilinde olan aydınlatabilirse sevinirim.
Herkese kolaylıklar dilerim.
 

Sniperairsoft

Öğrenci
İKİNCİ BÖLÜM
Öğretim Elemanlarının Seçimi, Atanması ve Yükseltilmesi
Öğretim elemanlarının seçimi ve atanması
"(4) Açıktan ve dış kaynaktan başvuran sivil öğretim elemanlarının Üniversite kadrolarında çalıştırılabilmesi
için, haklarında yapılan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının müspet sonuçlanması gereklidir."
2022 için atama sürecinin erteleneceğini sanmam. Yukarıdaki maddenin uygunluğu halinde her dönem görevlendirme veya atama yapılır diye düşünüyorum.
 
Üst