Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

C

cnakdmk

Guest
Yahu! Siz bu Türkçe ile, bir üniversiteye öğretim elemanı olarak nasıl atanabildiniz? Çok merak ediyorum. Sanki, iki yıllık adalet bölümü mezunlarının atamalara isyan ettiği memur sayfalarından birini okuyorum.
İlk önce kendi hatalarımızı düzeltelim. :)

Baglactan sonra virgul koyan birisi benim hatalarimi duzeltmesin bir zahmet. İngilizce klavye nedeniyle Turkce bazi karakterlerin olmamasini imla ve noktalama isareti hatasi zanneden biri hic duzeltmesin. Sevgiler.

Not: Adalet bolum degil programdir. MYO'larda bolum olmaz, program olur. Bilgilerinize.
 
A

Akademisyenciii

Guest
Lütfen okuyun

Arkadaşlar değerli hocalarım bakın bir çoğunuz 1. Sayfadan itibaren okumuyorsunuz, bir işyerinde çalışmak oradan aldığınız maaş değildir sadece , verdikleriniz karşısında gördüğünüz sevgi, saygı, samimiyet,aidiyet bunlarda önemldir diye düşünüyorum. Bizler 18 ekim 2017 (resmi olarak çünkü atamamız yapılmadan 9 gün önce görev yerlerine çağırıldık) tarihinde işe başlayan ilk furyayız , işe başladığımız günden beri yeteneklerimiz el verdiğince kuruma hizmet etmek için çabalıyoruz. Bu çabalar doğrultusunda karşılık olarak devletin bize ödediğimiz maaşlarımız yanında , kurumda beraber çalıştığımız insanlardan duyduğumuz; bu kurumda sivil olmayacağı ( aslında biz Öğr. Gör. Yönelik söyleselerde herkes biliyorki rektör ve dekanlar dahi ima ediliyor), kendilerinin mesleklek yıllarının ifade edilerek şöyle çalıştık böyle çalıştık demeleri, sanki biz onların yerini almak istiyormuşuz gibi düşünmeleri, sivil personel olarak girdiğiniz kurumda askeri görevlerin dayatılması, x üniversitede ki öğretim elemanının aldığı ücreti bilmeden bu maaşı nasıl alıyorsunuz söylemleri, eğitim öğretim hakkımızın ol maması(tecrübeli yada göreve yeni başlayan askeri personel giderken biz gidemiyoruz. bakalım arş.görevlisi vb. Nasıl engelleyecekler) anlatsam günlerce bitiremeyeceğim mobbinler(Hakaret, özel hayata karışma detaylarına girmiyorum bile) bunlarada maruz kaldık. Kuruma ilk girişimiz okutman ünvanıyla oldu , ancak sonra kanunda ünvan değişikliği oldu ve herkes Öğr. Gör. Ünvanı aldı ancak okutman kelimesi onlar için aşağılayıcı angarya iş yapan ders yükü çeken vb. Ünvan olduğu için kullanmaktan vaz geçmediler, şuan kuruma yeni atanan hocalarım sizler fark etmişsiniz dir tanıştığınız asker kişiler siz yeni okutmanmısınız( yada okutmanmısın) diye sizinle tanışıyorlardır , Dr. Öğr. Üyesi olan hocalarımada okutmanmısınız diyecekler bundan eminim, bunları yazmamın sebebi sizleri kurumdan soğutmak vs değil aksine ülkemizin bana göre en değerli üniversitesi olması, çünkü şehid olmayı göze almış pırlanta gibi insanlar yetiştireceksiniz. Bunları yazmamın sebebi karşılacağınız sorunları ve yaşanmışlıkları gündeme getirmek, sizlerden ricam eski sivil öğretim elemanlarıyla tanışıp onlarla diyalog kurup yaşanmışlıkları öğrenmeniz , size birisi dedikodu taşıdığında gidip birinci kişiye bunları söyledinmi diye sormanız , bizlerin devlet tarafından bu kuruma atandığımızı, tek işimizin mesleğimizi layıkıyla yerine getirmek olduğunu ,çıkar ve ihtiraslarını kendilerine saklamalarını gerektiğini söylemeniz. Dik durulduğu sürece kurumdaki onurumuzu haysiyetimizi biz sağlayacağız , ancak aldığımız maaşla yetinip emir eri gibi davranırsak herseferinde sözleşme ile tehdip edilip, eğitim öğretim hakkına sahip olamayıp, küçük düşürüp aşağılanıp hakaret yemeye devam edeceğiz.. Saygılarımla.
 
A

Akademikssss

Guest
Herkes atandı herhalde kimseden ses çıkmıyor ne güzel hayırlı olsun yeni baştan
 
A

Akademik F12

Guest
Bekleme süreci

Merhabalar bende asil olarak kazandım fakat ben de uzun süredir beklemedeyim. Hâlen atanmayı bekleyenler mevcut mu
 
A

Akademik F12

Guest
Asil olarak aciklandim fakat halen bende aranmadım atama işlemi için sanırım parti parti ancak tamamlanacak
 
M

MsuAg

Guest
tebligat

Merhaba, diyelim ki tebligat geldiğinde evde değil, il dışındaydık.. Tebligat geldiğinden nasıl haberimiz olur, gelip gelmediğini öğrenmek için ne yapmak gerekir?
 
M

MSakademikf

Guest
Arkadaşlar merhaba, ben İstanbul Hava Harp Okulu'nu psikolojik danışman olarak asil kazandım fakat hala aranmadım. Sürecin olumlu ya da olumsuz sonuçlandığında dair bilgi de alamadığım için muallak bir durumda kaldım. Kazandığım kadro iki kişilikti, diğer kişi ve yedekler kim bilmiyorum ancak bu kişiler yorumumu görüyorsa onların süreçleri ne durumda yazabilirler mi lütfen. Bu belirsizlikte bu kadar beklemek çok yorucu gerçekten.
 
A

Akademik F12

Guest
Ben hala atanma için aranmadım anladığım kadarıyla halen süreç devam etmekte.
 
A

Akademikias

Guest
2017de başlamışsınız sözleşmeniz yenilendi mi yoksa yenilenmeyecek mi bilginiz var mı bir de hangi bölüm ve hangi okulda görev yapıyorsunuz?
 
A

Akaddedemik

Guest
Hocalarım iki parti alım yapıldı ve daha göreve başlayamayan arkadaşlarımız var. Tebligatın size ulaşmama gibi bir ihtimali yok, zaten öncesinde kurum tarafından aranıyorsunuz. Çalışma koşullarına geldiğimizde ise muhtemelen okuldan okula farklılık gösteriyordur. Yukarıda arkadaşların şikayetlerinin hiç birini yaşamadığımı belirtmek isterim. Gayet saygı gösteriyorlar ve çok iyi davranıyor, benim çalıştığım okul için herhangi bir ''mobbing'' söz konusu değil. Umarım her şey gönlünüzce olur.
Gelişmeleri merak eden arkadaşlar için, whatsApp grubundan bilgi alabileceklerini düşünüyorum.
 

msümsb

Öğrenci
Hocalarım merhaba. Hava Harp Okuluna alınıp da halen güvenlik soruşturması bekleyen hocamız var mı? Aylardır beklemedeyim lakin hiçbir dönüt alamadım.
 
A

Akademik161616

Guest
Süreç devam ediyormuş

Bende halen aranmadım . Son aradığımda sürecin devam ettiği soruşturması biten kişilerin belli bir sayıya ulaştıkça imzaya gönderildiği söylendi. Whatsup grubuna dahil olmak için ne yapılması gerektiğine dair bir mesaj yazarsanız sevinirim.
 
Üst