Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

Oneiroumou

Öğrenci
Arkadaşlar, birkaç gün önce MSÜ tarafından arandım ve olumlu haber aldım. Umarım siz de en kısa zamanda beklediğiniz haberleri alırsınız. Herkesin yolu açık olsun.
 

faalakademi

Öğrenci
Merhaba ben de aynı şekilde arandım ve beklenen güzel haberi aldım. Son bir aşama kalmış, Sayın MS Bakanı atama dosyalarını imzalaması sonrasında inşallah görevimize başlayacağız. Umarım bu süreçte çok kısa geçer. Herkese hayatta başarılar dilerim.
 

Muhendis_msu

Öğrenci
Arkadaşlar beni de aradılar rektörlükten. Bakanlıkta imza işi inşallah çok uzun sürmez. Bayramdan sonraya kalabilir diye düşünüyorum ama belli olmaz yine de. Beklemeye devam edeceğiz.
 

Sniperairsoft

Öğrenci
Hayırlı uğurlu olsunn. Ne zaman aradılar? Ben ayın 30'unda yanlış hatırlamıyorsam aradığımda süreç devam ediyor demişlerdi. Darısı bekleyenlere. :abnormal::abnormal::abnormal::abnormal::abnormal::adoration::adoration::adoration::adoration::adoration:
 

Muhendis_msu

Öğrenci
Teşekkür ederim. Soruşturmaniz tamamlandi diye aradılar. İl emniyet soruşturmalari tamamladikça kuruma gönderiyor. Muhtemelen sizinki de tamamlanmak üzeredir. İnşallah en yakın zamanda haberi gelir. Bayramdan sonra da tebligatlar gelir diye ümit ediyorum ama bakalım hayirlisi
 
Merhaba arkadaşlar , 13 Temmuz 14.00 gibi arandım. Dr.öğretim Üyesi kadrosuna ilişkin. Dilerim en kısa sürede sizler de olumlu yanıtı alırsınız :) herkese bu kuruma yakışır güzel görevler dilerim.
Şimdiden İyi bayramlar herkese :)
 

Ing.ceci

Öğrenci
Herkese iyi bayramlar,

Tebligatlarin gelecegi tarih belli oldu mu? Vaka sayilarinin artmasi nedeniyle ertlenme olma ihtimali var midir acaba?
 

Ing.ceci

Öğrenci
Merhabalar, surec hala devam ediyor diyorlar, hocam. Dosyalar onaylanma surecindeymis. Msu'ye ulasmasiyla beraber tebligatlar gonderilmeye baslayacakmis. Ogrendigim kadariyla goreve baslayacagimiz kuruma dosyamiz ulastiginda bize telefonla haber verebilirlermis. Yani tebligatlarin posta ile bize ulasmasini beklememize gerek olmayacakmis ama esas sıkıntımız su anda dosyalarimizin onaydan gelmesini beklemek. :)
 

Muhendis_msu

Öğrenci
Arkadaşlar bugün kazandigim kurumdan arandım ve güzel haberi aldım sonunda. Atama gerçekleşmiş. Tebligat ulaşmadan başlayabilirsiniz dediler. Umarım en kısa zamanda sizler de güzel haberi alırsınız. Herkese görevinde başarılar dilerim şimdiden hayırlı olsun.
 

Ing.ceci

Öğrenci
Herkese tekrardan merhabalar,

Ben de baslayacagim kurumdan arandim ve olumlu haberleri aldim. Herkese hayirlisini diliyorum. Tez zamanda herkesin gorevine baslamasi dilegiyle...
 
Üst