Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

msb

Öğrenci
Geçen cuma bir polis memurumuz geldi. Burada kaç senedir oturuyorsunuz. Baba mesleğiniz neydi gibi sorular sorup başarılar dileyip gitti. Sanırım seçim yoğunluğu da bittiği için süreç hızlanır ve kısa sürede sonuçlanır diye tahmin ediyorum.

A

Akademi2772

Guest
Heyecanla ve sabırsızlıkla göreve başlamayı dört gözle bekliyorum inşallah görevimizi layıkıyla yaparız Allah yardımcımız olsun.

A

Akademsjjs

Guest
Yazın ders vermeyeceğimize göre görevimiz ne olabilir ? Hangi işlerle ilgilenebiliriz?

A

Akademisjsj

Guest
Arkadaşlar göreve hangi ay başlarız tahminen? Ekime kalır mı bilginiz var mı??

Gamze

Administrator
A

Akadem52626

Guest
Arkadaşlar sivil olarak askeri ortamda zorlanır mıyız zorlarlar mı yani? Hava harp okulunda ortam nasıldır çalışan var mı?

Ahu.yeni

Öğrenci
İlanda yabancı dille ilgili açıklama yapılmış. İncelemek isterseniz;

'Yabancı Dil Belgesi (YÖK tarafından düzenlenen merkezi yabancı dil sınavından veya YÖK tarafından eşdeğerliği kabul edilmiş uluslararası yabancı dil sınavlarının birinden alınmış olmalıdır)'

https://www.akademikpersonel.org/anasayfa/milli-savunma-universitesi-akademik-kadro-ilani.html

Cevabınız için teşekkür ederim İlanda YÖK tarafından kabul edilmiş ULUSLARARASI ibaresi kafamı karıştırdı. Sınavın kimin hazırladığını da bilmiyordum.

Gamze

Administrator
Cevabınız için teşekkür ederim İlanda YÖK tarafından kabul edilmiş ULUSLARARASI ibaresi kafamı karıştırdı. Sınavın kimin hazırladığını da bilmiyordum.

Mesela TOEFL (Test of English as a Foreign Language); ABD merkezli ETS tarafından hazırlanıyor. Uluslararası geçerliliği bulunan bir dil sınavı.

Orgore

Öğrenci
Msü yök’e bağlı değil kabul etmeyebilir

Rektör, rektör yardımcıları ve enstitü müdürleri ile enstitülerde görevli öğretim elemanları, akademik unvanlarının korunması, emeklilik yaş haddi ve diğer hakları yönünden 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu'na tabi öğretim üyelerine tanınan haklara ilaveten harp okullarında görevli öğretim elemanlarının haklarından aynen istifade edecek ve sivil öğretim elemanlarının özlük hakları, 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu ile 2914 sayılı Yüksek Öğretim Personel Kanunu hükümlerine göre verilecek.
Yani tabiki üniversite olmasından dolayı Yöke bağlı msb bünyesinde kurulduğu için msbye de bağlı

Arkadaşlar neye dayanarak konuşuyosunuz Bir üniversite nasıl yöke bağlı olmayabilir ?? Sınırlı bilginizle kirlilik yaratmayın. Sınav açılmadı kadro alımı yok açılırsa zaten çokta meraklıysanız hoca olmaya öğrenirsiniz herşeyi en ince ayrıntısına kadar

Son düzenleme: