Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

arslanmath

Öğrenci
Hocam benim de Dr. Ogretim Uyesi basvurum var ama henüz hiçbir geri dönüş olmadı..Ama beklemek gerek biraz sanırım..

Ben de Dr. Öğretim Üyesi Kadrosuna başvuru yaptım. En son (yaklaşık 1 ay önce) universite onaylayıp MSB na gönderdiklerini söylemişlerdi. Guvenlik surecinden sonra da acıklanma ihtimali olabilecegini söylemişlerdi. Sonrasında universiteye ulaşamadım.

ocean22

Öğrenci
Ben de Dr. Öğretim Üyesi Kadrosuna başvuru yaptım. En son (yaklaşık 1 ay önce) universite onaylayıp MSB na gönderdiklerini söylemişlerdi. Guvenlik surecinden sonra da acıklanma ihtimali olabilecegini söylemişlerdi. Sonrasında universiteye ulaşamadım.

Hocam jüriyi geçip geçmediğinizi belirttiler mi?..Ben sordum bilgi veremeyiz demişlerdi de..

D

DrOgretimUye

Guest
Fseaa

Hocam bende Dr. Ogr. Uyeligine basvurdum ve banada MSU personel daire baskanligi 1 ay once tum jurilerden dosya geldigini ve ilgili yerlere iletildigini soylemisti. Ayrica guvenlik sorusturmasida yapabilirler dedi ama ne zaman aciklanacagi ile ilgili bilgi verilmedi. Sadece ana sayfayi takip edin oradan aciklayacagiz dedi.

mugeos

Öğrenci
Merhaba, ben de aradım ama bana hiç öyle bir konudan bahsetmemişlerdi.
Konu bizden artık çıktı demişlerdi sadece demek ki MSB gittiğini kastetmişler...
Umarım sonuçlar biran önce açıklanır.

- - - Güncellendi - - -

Hocam bende Dr. Ogr. Uyeligine basvurdum ve banada MSU personel daire baskanligi 1 ay once tum jurilerden dosya geldigini ve ilgili yerlere iletildigini soylemisti. Ayrica guvenlik sorusturmasida yapabilirler dedi ama ne zaman aciklanacagi ile ilgili bilgi verilmedi. Sadece ana sayfayi takip edin oradan aciklayacagiz dedi.

Merhaba, ben de aradım ama bana hiç öyle bir konudan bahsetmemişlerdi.
Konu bizden artık çıktı demişlerdi sadece demek ki MSB gittiğini kastetmişler...
Umarım sonuçlar biran önce açıklanır.

ozaycan28

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, ben Hava Astsubay MYO’nda yedektim. Geçen gün arandım ve asil adayın dilekçe vererek vazgeçtiğini söylediler. Ayrıca, başka bir devlet üniversitesinde de öğretim görevlisi kadrosu kazandım. Genel şartlar bakımından hangisini seçmem iyi olur, fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.

cnakademik

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, ben Hava Astsubay MYO’nda yedektim. Geçen gün arandım ve asil adayın dilekçe vererek vazgeçtiğini söylediler. Ayrıca, başka bir devlet üniversitesinde de öğretim görevlisi kadrosu kazandım. Genel şartlar bakımından hangisini seçmem iyi olur, fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.

Msü'de ar. gör mü kazandınız öğr. gör. mü? Özlük hakları itibariyle lojman vb. imkanlarınız olacağı için MSÜ öne çıkıyor bence.

Devlet üniversitelerinde kadro güvencesi eskisi gibi olsa tabii ki onu tercih edin diyecektim de, o da sözleşmeli bu da. En azından özlük haklarınız biraz daha fazla olur MSÜ'de.

ozaycan28

Öğrenci
İkisi de öğretim görevlisi hocam.
Ben biraz da doktora ve sonrasındaki süreç açısından düşünüyorum. Çünkü MSÜ rektörü lisansüstü eğitim konusunda pek esnek olmayacaklarını söylemişti. Konuştuğum teğmen şartların bir tık daha iyi olacağını söyledi evet ama işte doktora kısmı muallak.

A

Akade22456

Guest
Sivil okulda araştırma görevliliği mi msü'de öğretim görevliliği mi. Bu soru benim de kafamı kurcalıyor...eksisi artısı vs...

A

Akademik8172

Guest
Bence öğretim görevlisi kadrosu araştırma görevlisi kadrosundan daha güvencede.

A

Akademik0000

Guest
Beklemedeyiz

Bir haber alan var mı arkadaşlar?
Whatsapp grubu için kime mesaj atıyoruz

D

DrOgretimUyesi

Guest
Ogretim Uyesi sonuclarida aciklanmistir. Kazan arkadaslar bizde whatsapp grubu kurabiliriz.

K

KONYA'LI

Guest
Hayırlı olsun

Kızımda kho/ankara yabancı diller asil olarak kazandı.soruşturmayı bekliyoruz inşallah.hakkınızda hayırlısı olsun. Emniyet soruşturmasının bittiğini milli savunma bakanlığında onay aşamasında olduğunu tahmin ediyorum.

A

Akademik577

Guest
2017 de göreve başlayan arkadaşlar 2019 yılında sözleşmeniz yenilendi mi? Kurum hakkında bilgi verebilir misiniz?

B

bencilsiniz

Guest
bencilsiniz

Merhabalar bir şey danışmak istiyorum, Hava Astsubay myo'da asil ve yedek aday vazgeçtiyse kadro iptal mi oluyor? madem gitmeyecektiniz niye başvuruyorsunuz peki? Bizim gibi işsiz insanlar evde oturup kadro bekliyor, gitmeyecekseniz baştan başvurmasaydınız keşke çünkü bu şekilde işsiz insanlara haksızlık etmiş oluyorsunuz farkında değilsiniz.

A

Akademiksjjsjsj

Guest
Bana polis bugün geldi, dünde teyit için msuden aradılar şuan nerede çalışıyorsunuz vsvs diye. Güvenlik sorusturmalari biraz daha sürecek heralde.

A

AkademikForumcu

Guest
8p86mx

18 ekimde yenilenecek ancak yenilenmemesi için herşeyi yapacaklar işe başladığımız ilk günden beri askeriyede sivil olmaz deyip duruyorlar o yüzden göreve başlayacaklar arkadaşlar özellikle ankara için 1.sayfadan itibaren okurlarsa nelerle karşılaşacaklarını görürler , bura sivil değil arkadaşlar ayak işlerini yaptırmak alınmış ameleleriz