Arkadaşlar, beklemenin verdiği sıkıntıyı, eziyeti sizlerle paylaşıyorum; yakından takip edenler de mesajlarımda nasıl bir gerginlik içerisinde olduğumu fark ettiler zaten

ÖSYM'nin sonuçları beyan etmek için resmi bir süresi olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak, sınav takvimine bakarak da kurumdaki iş yükünün ne derecede olduğunu, eleman yetersizliğine rağmen kurumun nasıl bir teknolojik sistemle çalıştığını da biliyoruz. ALES vb. sınavları açıklama zamanları da aşağı yukarı ortada... "Keyfini çok bilen önceki sınavlarda puanını alır, temkinli olurdu" demek de ÖSYM'nin elinde, hakkı da olabilir. Ama, bugüne kadar sonuçları bildirmemelerinde, beklentilerin farkında olmalarına rağmen ufacık bir açıklama bile yapmamalarında ben gerçekten bir kasıt aramaya başladım. Oturdum, "bugün ve yarın" başvuru süreleri dolan "araştırma görevlisi" kadrolarına bir göz attım. 8-12 Aralık son başvuru tarihli olanlarını saymıyorum bile... Sonuç aşağıda... Bu tabloda benim başvuru yapmaya niyetlendiğim bir kadro da bulunmakta; ALES şu an açıklansa bile uçak bileti bulmam artık imkansız... Bu tarihlerin bitmesini beklediler demiyorum! Lakin insanlar mağdur oluyor, el-insaf...
Ekli dosyayı görüntüle 1543