11 Kasım ALES 2012 Ne Zaman Açıklanır?

is_90

Öğrenci
Ösym yi aradım ama yine elimiz boş, duyuruları takip edin, bir bilgimiz yok diyor. nasıl bu kadar normal karşılıyorlar anlamak mümkün değil...

Ozan86

Öğrenci
Yorulduk sanırım beklemekten, bu gün pek kimseler yok buralarda... Hayırlısı arkadaşlar hepimiz için ÖSYM bu işte ne zaman ne yapacağı belli olmuyor, inşallah en kısa zamanda açıklarda bizlerde rahat bir nefes alırız. Herkesin herşey gönlünce olsun! :single_eye:

irreparabla

Öğrenci
ösym'de çaycı olmak bile fors meseledir herhalde. Biri arayıp çaycılara sorsa sınav sonucu ne zaman açıklanacak diye, her halde havasından geçilmez.

irreparabla

Öğrenci
Bizim küçük amatör kahin adayı arkadaşlarımızda kaybolmuşlar ortadan. :) tutmasada bir bildiği vardır diye bekliyorduk. Ösym onları yedi. :)

_EMİR_

Araştırma Görevlisi
Vallaha işimiz kahinlik değil asla ben dediğim gibi daha önce aynı durumlarda her zaman açıklanmıştı. Ama bu sefer ösym beni de yanılttı. Bundan sonra olsa da demeyiz. Her şey yanlış anlaşılmasın.

Japetos

Öğrenci
2012-ALES Sonbahar Dönemi: Sınav Sonuçlarının Açıklanması ve Cevap Kâğıtları ile Soru Kitapçıklarının Görüntülenmesi (06.06.2012)

bu çıktığı zaman önce içi boş oluyor sonra yaklaşık 30 dk sonra sınav sonuçları açıklanıyor. En geçte sağ taraftaki menüye düşüyor sonuçlar.

irreparabla

Öğrenci
Yok, sabrım kalmadı artık :) Saat 16'da tükenecek umudu kesicem :))

nayır nolamaz. :) Dayanın hocam teslim olmayın onlara. Daha ne güneşler göreceğiz, ne ufuklar seyredeceğiz. :) Hocam ördeklere ekmek atacaksınız daha, dağlarda keklik gibi gezeceksiniz. Atlara su vereceksiniz. Kısaca hayvanat bahçesine gideceksiniz hocam. :)