S
shockhan
Guest
O kadroların zaten alıcısı bellidir önceden hocam; sınavdan 100 de alsan alıcısı belliyse seni almazlar 
O kadroların zaten alıcısı bellidir önceden hocam; sınavdan 100 de alsan alıcısı belliyse seni almazlar![]()
Kusura bakma kardeş ama 100 alsa bir çok insanın önüne geçecek. Kusur bakma ama Bu konulara çok yabancı olduğun belli kardeşçünkü 1 kişilik bie kadroya girebilmek için ilk 4'e girmek lazım ve alacakları insan o ilk 4 e giremediği sürece hayatta giremez oraya tabi özel bir şart yoksa
![]()
bende bir çok yere başvurdum böyle bir şeye denk gelmedim.O kadroların zaten alıcısı bellidir önceden hocam; sınavdan 100 de alsan alıcısı belliyse seni almazlar![]()
İlk 4 ten alacaklar diye bi kural mı var
Cari sınavlarına girince ne demek istediğimi anlıcaksın![]()
Kardeş bende cari sınavlardan bahsediyorum zaten..Bir bölüm 1 kişilik bi kontenjan açmışsa %60 Ales ve %40 dil ortalamasıyla ilk 4'e girmesi lazım..O almak istedikleri kişi bu ilk 4 e giremezse bişey yapamazlar diyorum kardeş..Umarım anlamışındır ne demek istediğimi![]()
Ne ales 90+ ları , ne dil 80+ ları olan adamlar yaptıkları sınavlardan 10-20 puan alarak eliniyorlar...
- - - Güncellendi - - -
Şimdi şöyle anlatayım,
İlk 4 e girmenin şöyle bir mantığı var...
Eğer kadro torpilli ise (cari kadrosu bu) ilk 4 kişi içinde adamı yoksa herkes 10-20 alır... 50 üzerinde konu var şikayet var bi araştır forumda...
İlk 4 e girene kadar kadro açar okul bide böyle olay var...
İlk 4 ten biri kesin kadroya girecek diye bir kural yok
İşten de iyi anlarım bu carilerde dönen torpil yüzünden öyp den atandım...
Dostum bence sen çok yanlış biliyorsun..Ben de ne zamandır bu işin içindeyim..Alacakları kişi ilk 4 e girmediyse girme ihtimali kesinlikle yok oraya..Ha üniversitenin şöyle bir hakkı var..Dediğin gibi herkese 10-20 puan verebilir..Ama sonuçta onların birini alabilir..Fakat isterlerse onlardan hiçbirini de almayabilir yeterli değiller diye..Ama onların istediği kişi de giremez..Yani o kadro boşa gider o an için ta ki bir daha kadro verilene kadar. Anladın mı kardeş..
Şimdi kardeşin değilim bu bir
Anladın mı dediğin olayı sana ben anlatıyorum bu iki
Başarı puanı esastır kadro alımında yaptıkları sınavdan 10-20 alan birini de kadroya alamazlar bu üç
Kendi adamları ilk 4'e girene kadar da kadro yenilenir bu dört
İlk 4 e kesin girerim diye sevinirken son gün dosyan eksik derler adamını ilk 4 e sokarlar bu beş
Rektörden torpilli ise şartsız atama bile yapabilirler bu altı
Çalışmak istediğimiz biri var istiyorsanız sınava gene bir girin derler (üstü kapalı gelmeyin diye almıcaz diye) bu yedi
daha sabaha kadar sürer bukonu dışına çıkmayalım....
saygılar.
konu yine sapmış ya![]()
Ben yine ilk uyarımı yapıyım, ikincisinde mesajları siliyim, üçüncüsünde arkadaşları siliyimLütfen konu dışına çıkmayınız.
devamını bekliyoruz ÖSYMMMMM.
devamı gelir mi? ösym kaçta son veriyor ilanlara? normalde 5.30 biliyordum, 18.00 da da ilan verdii?