11 Kasım ALES 2012 Ne Zaman Açıklanır?

GaLiLEo

Öğrenci
Nazmi Hocam bu bekleyişte heyecanımızı paylaşıp bizi bilgilendirdiğiniz için vaktinizi bunun için ayırdığınız için sizinle birlikte site yönetiminde emeği geçen herkese ben kendi adıma çok teşekkür ederim.Ne zaman açıklanır bilmiyorum zaten çok da iyi geçmemişti ama en azından bu forumda benimle aynı heyecanı paylaşan insanlar görmek hoşuma gidiyor :)

relaxy

Doçent
Sınav Kitapçıklarının Toplanması : Tamamlandı % 100 ...
Sınav Kitapçıklarının İncelenmesi : Tamamlandı % 100 ...
Sınav Sorularının Değerlendirilmesi : Tamamlandı % 100 ...
Sınav Sonuçlarının Hazırlanması : Tamamlandı % 100 ...
Yandaşların Puan Düzeltmesi İşlemi (YENİ) : %92 ...
Sınav Sonuçlarının Açıklanması İşlemi : Henüz böyle bir sonuç bulunmamaktadır !!!

_EMİR_

Araştırma Görevlisi
Ben : ALO
ösym: ALO
ben :ÖSYM Mİ
ösym: EVET
ben : ALLAH BELANI VERSİN HA HA HA HA
ösym: PAT ( DIIT DIIT DIIT DIIT) :D :D

hiro

Öğrenci
Tutturmuşsunuz bir ALESte Ales diye.. Dünyanın sonu geliyor ne yapacanız Ales'i önemli olan öbür dünyadaki sınav siz onun sonuclarını merak edin :encouragement:

16:00da açıklansın artık... :blue:

Ozan86

Öğrenci
Bencede bu günde açıklanmayacak gençler, dağılabiliriz. O bir şey değil de nedense ben oturup derste çalışamıyorum sanki ALES'e bağlıymış gibi iyice bir garip oldum yahu :)

Japetos

Öğrenci
az kaldı arkadaşlar ösym bu sağı solu hiç belli olmaz her an açıklayabilir.....

ben yurtdışından rahatça girebiliyordum sonuc.osym.gov.tr'ye. Türkiye'dekiler şikayet ederken bende sıkıntı yoktu. Şuan bende giremiyorum sonuç sayfasına. Hayırlısı!

- - - Güncellendi - - -

sonuc.osym.gov.tr dışındaki tüm ösym linkleri çalışıyor, hadi bismillah! :)

Japetos

Öğrenci
İnşallah 17:00'da açıklanır. Birde neden böyle tam bir saatte açıklamaya meraklıysa ÖSYM. Mesela 16.30 olunca ne oluyor ya da 16.45'te açıklansa ne olur... Neyse...

- - - Güncellendi - - -

Acaba benim sonuçösym.gov.tr bozuk mi ki. Zehir gibi çalışıyor. :)

Bende tık yok. Geçmişi silip tekrar dener misiniz?