ogulhankayabas
Kısıtlanmış Üyelik
Hocam son cümlenize kadar gerçek sandım yahu, vallahi kalbim sıkıştı).
Var olun verdiğiniz tüm haberler için (bu seferki şaka bile olsa). Minnettarız.
Estağfirullah hocam elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
Hocam son cümlenize kadar gerçek sandım yahu, vallahi kalbim sıkıştı).
Var olun verdiğiniz tüm haberler için (bu seferki şaka bile olsa). Minnettarız.
ben de son 3 haftadir bu hafta yayinlayacaklar duyumunu aliyorum her hafta sil bastan umut tazelemekten yoruldum
insallah bu hafta olur diyelim cok unut baglamadan
İnşallah hocam. Yazık bu kadar gence, bu kadar parlak beyne. Bu insanları küstürmemeliler.
Bir an acaba mı dedirttiniz bana daBu gece ki resmi gazetede yönetmelik yayınlanıyormuş ve pazartesi günü de ilanları görüyormuşuz! Çok mu şey istiyoruz?![]()
![]()
![]()
Küsmekten ziyade bir kuruma olan inanma isteğini, güven duygusunu zedeliyorlar Hocam.. bu camianın içine girmek için kendimi bildim bileli didiniyorum.. çalışıyorum, okuyorum, araştırıyorum buradaki herkes gibi.. tam şartlarımı alnımın akıyla tamamladım derken alımlar durdu.. yönetmelikler değişti.. sonuca bağlanmayan bir sürü iş çıktı.. ne diyeyim bilemiyorum, her gün bir umut ha oldu ha olacak derken günler geçiyor ama aleyhimize işliyor gibi.. beklediğimize değer inşallah.
- - - Güncellendi - - -
Bir an acaba mı dedirttiniz bana da![]()
Balinacılığın düzenlenmesine ilişkin..... karar da çıktığına göre artık bize sıra gelmiştir umarım.. resmî gazetede yine bir kaç üniversitenin Prof doçent ve dr öğretim üyesi ilanı var...
- - - Güncellendi - - -
Beklediğimiz kurum haricinde her kurumun kararını gördük neredeyse!!
Maalesef sayın hocam.İnşallah yeni haftamız, yeni umutlarımız diyoruz.
Balinacılık önemli. İzlandalıyız ya biz. Binlerce akademisyen adayı değil, balinacılar takip ediyor her gece resmi gazeteyi. İlaç gibi geldi.
Akademik bir dil ile bu bekleyişimize bir cümle bulamamam sebebiyle;
mahalle ağzı kısa bir cümle ile ,biraz da olsa birilerine karşı hıncımı aldım.
anladınız cümlenin ne olduğunu.
Yeter yahu