YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...

parafiskalite

Yardımcı Editör
YÖK, öylesine kötü ve hantal bir kurum ki! 2 ay önce 5 defa CİMER'den yazdığım istek ve görüşlere geri dönüş dahi yapmadılar. Yazıklar olsun böyle bir kuruma! Bir de bunlar bilimin temsilcileri ha, pes vallahi! 21. Yüzyıla zerre uymayan bir kurum!!!

Nısan’dan berı bımer/cımer uzerınden yazıyorum, neden gerı donus yapılmıyor dıye aradıgımda; “dılekce yazıp gonderın o daha cok cıddıye alınıyor” gıbılerınden bır sey soyledıler.
Mayıs ayında bızzat dılekce yazıp kuruma gonderdım fakat yıne cevap gelmedı.
Yorum sızın..

ogulhankayabas

Kısıtlanmış Üyelik
Nısan’dan berı bımer/cımer uzerınden yazıyorum, neden gerı donus yapılmıyor dıye aradıgımda; “dılekce yazıp gonderın o daha cok cıddıye alınıyor” gıbılerınden bır sey soyledıler.
Mayıs ayında bızzat dılekce yazıp kuruma gonderdım fakat yıne cevap gelmedı.
Yorum sızın..

Ne denilebilir ki hocam! İnşallah gün gelir bu forumdan birisi ciddi makamları işgal ederse, BUGÜNLERİ UNUTMASIN!

A

ankarali

Guest
bugün yarın diye diye yarın tam 1 ayı doldurmuş oluyoruz. bizimde isteğimiz bir an önce olması hocam fakat gördüğünüz gibi bırakın yönetmeliğin çıkmasını en ufak bir bilgi dahi verilmiyor. bu kadar şeyin üstüne de doğal olarak artık umudumuz kalmadı.

A

ankarali

Guest
yönetmelik kasımdan önce çıksa da alımların yapılması yine kasım ayını bulacaktır ve 2013 kasım sonucunu kullanacak olanlar için durum ne olacak?

A

ankarali

Guest
Yönetmelik çıktığında mantıksız olup olmadığına o zaman karar verirsiniz hocam. 2 hafta içinde çıkacak diye yorumlar yapılmıştı daha önce. Bende onu söylüyorum zaten 2 hafta içinde ve ya sonra çıkarsa ekim sonu olmuş olmuyor mu zaten? E doğal olarakta kasımda ilanları görürüz.

D

doktorraa

Guest
Hocalarım Yök'ün sitesine girdiğimde bakım çalışması nedeniyle açılmıyor. bu bir işaret olabilir mi acaba? en ufak şeyden umutlanır olduk:)

Helena

Kısıtlanmış Üyelik
Az önce 0*(850)*470*09*65 numaralı YÖK bilgi edinme iletişim merkezini aradım. Ne zaman yönetmelik çıkacak ve kadrolar ne zaman açılacak diye sordum. Verilen cevap, “üniversiteler alım yapabilir. Yönetmelik ne zaman çıkacak bilmiyoruz” oldu. Üniversitelere sorduğumuzda YÖK alım yapmayın talimatı vermiş dediğimde ise hayır alım yapabilirler dendi. Ben bu işi anlamadım. Bir sürü saçmalık silsilesi. İnsanlar yıprandı artık. Hiçbir şey doğru işlemiyor. Belki hepimiz arayıp sorarsak biraz harekete geçirebiliriz? Ne dersiniz...

ogulhankayabas

Kısıtlanmış Üyelik
Az önce 0*(850)*470*09*65 numaralı YÖK bilgi edinme iletişim merkezini aradım. Ne zaman yönetmelik çıkacak ve kadrolar ne zaman açılacak diye sordum. Verilen cevap, “üniversiteler alım yapabilir. Yönetmelik ne zaman çıkacak bilmiyoruz” oldu. Üniversitelere sorduğumuzda YÖK alım yapmayın talimatı vermiş dediğimde ise hayır alım yapabilirler dendi. Ben bu işi anlamadım. Bir sürü saçmalık silsilesi. İnsanlar yıprandı artık. Hiçbir şey doğru işlemiyor. Belki hepimiz arayıp sorarsak biraz harekete geçirebiliriz? Ne dersiniz...

Hocam gizli bir el devreye girerek NORM KADRO YÖNETMEKİĞİNİ BEKLEYECEKSİNİZ, ZATEN ÜNİLERİ AİLE ŞİRKETİ YAPTINIZ DENDİ!!!

onuronur

Öğrenci

bunun nedeni şu; bürokratlar kendilerini korumak isterler her zaman. siz rektör olsanız siz de şu anda alım yapmazdınız. çünkü ya şimdi aldığınız birisi norm kadro yönetmelik çıkınca norm kadro fazlası olursa? o kişiyi ne yapacaksınız o zaman? dolayısıyla mecburen herkes yönetmeliği bekliyor önünü görmek için.

ogulhankayabas

Kısıtlanmış Üyelik
Merhaba arkadaşlar, şuan gelen bir duyumu paylaşayım sizlere. En geç bir hafta içerisinde yönetmeliğin çıkacağı ve yönetmelik çıkar çıkmaz ilanları yeni kurulacak ortak bir web sitesinde görebileceğimizin duyumunu aldık. Kaynağımızın sağlamlığı ise %90'dır. İnşallah gerçekleşir.

Lakin yönetmeliğin içeriği ile ilgili yine bir bilgi edinemedik, Vahdet hocanında dediği gibi "Sessiz Devrim" gerçekleşiyor herhalde.

qrace07

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, şuan gelen bir duyumu paylaşayım sizlere. En geç bir hafta içerisinde yönetmeliğin çıkacağı ve yönetmelik çıkar çıkmaz ilanları yeni kurulacak ortak bir web sitesinde görebileceğimizin duyumunu aldık. Kaynağımızın sağlamlığı ise %90'dır. İnşallah gerçekleşir.

Lakin yönetmeliğin içeriği ile ilgili yine bir bilgi edinemedik, Vahdet hocanında dediği gibi "Sessiz Devrim" gerçekleşiyor herhalde.
O kadar çok duyum aldık ki bu süreçte, inancımızı yitirmişiz... [emoji4] Ne diyelim hocam umarım dediğiniz gibi olur. [emoji4]

Nokia 5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Bekleyiş

Öğrenci

İnşallah güzel sonuçlar alınır Hocam.

tumua

Araştırma Görevlisi
ben de son 3 haftadir bu hafta yayinlayacaklar duyumunu aliyorum her hafta sil bastan umut tazelemekten yoruldum
insallah bu hafta olur diyelim cok unut baglamadan