ogulhankayabas
Kısıtlanmış Üyelik
Sanki şuan devlet öğretim üyeliğine geçişlere yoğunlaşmış gibi enteresan.
İnşallah her şey çok güzel olacak.![]()
Arkadaşlar ben bugün tekrardan yök atama birimi ile tekrar görüştüm dedi mahkeme kararı olanlar hariç kimsenin ataması yapılmıyor bide devlet planlama teşkilatına devir diye bişey yok dedi. Ne zaman sonuçlar sorusuna bilmiyoruZ dediler
karadeniz teknik üniversitesi saat 00:20 de ilan vermiş bir gelişmemi var acaba kadrolarda?
https://ilan.memurlar.net/ilan/43050/karadeniz-teknik-universitesi-ogretim-uyesi-alim-ilani.html
Lütfen burada yeni mezun, yirmili yaşlarının başlarında arkadaşlar sabır etmekten bahsetmesin. Doktoralarını yarılayıp kendilerine "muhtemelen" vaat edilen kadrolar "kendilerinden daha öncelikli!!!!" birilerine tahsis edilirse o zaman sabır, sükunet ve güvenden bahsetmelerine inanırım.
Burada bir grup kurulmuştu lütfen etkinleştirelim. Vahdet Özkoçak'ın paylaşımlarının büyük kısmı doçentlik sözlülerine isyan... Yarın kadroların açılmasını beklemiyorum ama lütfen yetkili birilerinin açıklama yapmasını sağlayalım. Ben yeni bir projeye başlamak üzereyim kimseyi yarı yolda bırakmak istemediğimden adım atamıyorum. Eminim benim durumumda pek çok kişi vardır. Bir kuru açıklama yapılsın, ekonomiden kaynaklanan sorunlardan dolayı ya da sistemde gerçekleşecek değişikliklerden dolayı şu tarihe kadar atama yapmayacağız denebilir. Ama artık bir açıklama gelsin. Bu konu yalnızca bu sitede ve memurlar nette konuşulmuş kimsenin sesi çıkmıyor. Ben sayıca bu kadar az olduğumuza inanmıyorum fakat duyulan bir ses yok. Üzerinde ısrarla duruyorum yalnızca bir açıklama yapılabilir.
Yüz kere yazdım devletimiz 100 yıllık sistemini değiştiriyor. Baştan aşağı tüm devlet kurumları yeniden yapılandırılıyor. 2 aydır beklemek benimde canımı sıkıyor ama bu sonsuza kadar böyle devam etmeyecek. Aşırı sabırsız arkadaşlara sanki birileri kesin söz vermiş gibi, kadro izinleri verilir verilmez arş. gör. olacaklar gibi görünüyorlar demek istemem, böyle düşünmekte istemem, kimseyi bu şekilde ithamda etmem. Ama akademiyi az çok bilen bir insan şunu bilir ki, izinler berilse dahi, sizlerin ana bilim dalında kadro açılır mı, size uygun kadro ne xamana çıkar, çıksa dahi ilk 10 a girme şansınız nedir, girseniz dahi mülakatı kazanma şansınız nedir. Kpss ye girip öğretmen olmaya benzemiyor akademi. Öyle her puan alan yerleşemiyor. Bazı şeyleri çok kolay zannediyorsunuz galiba? Ama bu kadar meraklı ve sabırsız olanlar, sanki kadro sözlerini almışlar. Yazık.! Oysa ki aslolan ehliyet ve liyakattir.