yasarayanoglu
Yardımcı Editör
[MENTION=98574]ogulhankayabas[/MENTION] hocam ben de iste bir once mesajimda umut ticareti derken sizin yazdiklarinizdan bahsediyordum. Daha evvel ki mesajlariniz su iki gundekinden cok daha farkli bir tinida ve daha yuksek kesinlik oranlarindaydi. Sanki bir yerlerden duymus olmaktan ziyade direkt olarak haber size gelmis ve hatta insanlarin bir kismi sizi YOK te filan calisiyor sanmisti. Ancak Simdi siz de hepimizin bildigi seyleri siralayip ben bilemem bekleyelim gorelim diyorsunuz. Ancak bayram boyunca burada yaptiginiz kesin aciklamalar guzel seyler duymak isteyen insanlarin bir kismina umut olurken bu konuda daha deneyimli insanlari rahatsiz etti cunku oyle konusuyordunuz ki ilanlarin yayinlamasi icin dugmeye siz basacak gibiydiniz ancak herkes az cok biliyor durumlari. Neyse burada daha fazla bunu yazmayalim kadro ile ilgili guncellemeleri paylasalim. Selamlarimla
Söylediklerinizin büyük kısmına katılıyorum hocam. Burada güncel bilgi paylaşalım ve mümkünse ya şahsi fikrim diye not düşülsün yada kaynağı var ise bilginin kaynağı ile birlikte paylaşılsın diye kaç defa söyledik. Boş yere insanlara umut vermenin gereği yok Günlerdir yazılanlardan bende rahatsız oldum açıkçası özellikle sorulardan rahatsız olmalar kendi kendine destek vermeler falan gereksiz işler bunlar. Tartışmaya girmeye lüzum yok bir bilgisi olan var ise kaynağı ile birlikte yazsın yoksa sadece fikrini beyan ettiğini açıkça belirtsin.