A
Akademik Forum
Guest
Herhangi bir gelişmesi olan var mı arkadaşlar biz beklemedeyiz.
Hangi il hocam?Emniyet 1 ayda sonuclandırıyoruz dedi bana aradığımda...
Ne zaman söyledi hocam belki yakın zamansa yoğunluk azalmış olabilir mi acaba?Emniyet 1 ayda sonuclandırıyoruz dedi bana aradığımda...
Emniyet 1 ayda sonuclandırıyoruz dedi bana aradığımda...
70 gün oldu hala haber yok.İkamet Ankara.
Tecrübelerime göre tam olarak eli kulağındadır gibi hocam. Bulunduğunuz ilin emniyet genel müdürlüğünü arayarak süreç hakkında bilgi isteyebilirsiniz. Telefonda bilgi vermeme ihtimaline karşılık merkeze gitmeniz halinde aşağı yukarı tahmini bir gün vereceklerdir.
Hayırlısı olsun inş. iyi haberlerinizi bekliyoruz.
Sormak istediğim OHAL döneminde istifa nasıl olcak. 657 sayılı kanunun 96. Madde diyor ki yerinize atanacak biri gelmeden istifa edemezsiniz ederseniz ömür boyu memur olamazsınız diyor. Muaffakat alamayanlar ve 4/B sözleşmeli statütekiler içinde bu kanun geçerli mi
Benim durum daha vahim. Evrakları 26 aralıkta teslim ettim. Bugün arayıp sorduğumda evrakların emniyete 10 Ocak'ta yollanmış. Emniyet telefondan bilgi veremiyoruz dedi. Beklemedeyiz. Evrağı elinde 2 haftadan fazla sürede tutan, bu kadar rahat davranan tuzu kuru üniversite personeline de " İşini layığıyla yapma soruşturması" da yapılmalı. Yazıktır günahtır. Her gün bugün ses çıkacak diye bekliyoruz.
Sözüm o ki: " Evrakları teslim ettim. Soruşturma başladı gibi düşünmeyin. Gerekirse daire başkanlığınızla sürekli iletişim halinde bulunun."