Bence Twitter da bastıralim Hocam.
2018 sonuna kadar ALES puanları geçerli olsun
Hocam o grupta paylaşmak bence çözüm olabilir .
Paylaştım şimdi hocam.
Bence Twitter da bastıralim Hocam.
2018 sonuna kadar ALES puanları geçerli olsun
Hocam o grupta paylaşmak bence çözüm olabilir .
hocalarım paylaşımlarımda hep söyledim. illa birkaç üniversite cıkacak ma öyle güldür güldür kadro beklemeyin her zamanki gibi kasım aralıkta acılacak kadrolar. geçmiş senelerde yasak falan yokkende bu sıralar cok fazla kadro görmüyorduk zaten. en cok yogunluk yıl sonundaydı gene aynısı olacak hemde yeni yönetmeliğide beklemiş olacaklar..
Hocam ben o açılışı çok önemsiyorum, ondan önce yönetmelik çıkacak , o açılışta da onun üzerinden konuşmalar olacak diye düşünüyorum.Birçok rektor hocanın katıldığı o açılışta , elbet bir rektör "kadrolar ne oldu" der diye dusunuyor ve bu iş o zamana kalmaz diyorum
3 Ekim'de olduğu nerede yaziyor ?
Sayın hocalarım, ben de doktor öğretim üyesi kadrosu beklemekteyim. Ancak, halihazırda görüşmekte olduğum rektör yeni norm kadro yönetmeliğini bekleyeceğini söyledi. Her üniversirede geçerli olan bir durum olduğunu sanmıyorum. Bahsettiğim rektör batı anadoluda orta büyüklükte bir üniversitenin hukukçu bir yöneticisi. Sizlere sabırlar diliyorum
Oğulhan hocam var mı bir gelişme?
Şu kadro fazlası çıkar diyen arkadaşları anlamak mümkün değil! Zaten akademide açık vardı ve FETÖ operasyonları ile akademide daha da derin bir açık oluştu. Bir akademisyen alımı, meb de ki gibi sadece öğrenci sayısıyla hesaplanmaz. 400 öğrencisi olan fakülteler 6, 7 hocayla dönüyor bu ne kadar mantıklı?
Özellikle yönetmelikle ilgili süreci takip ediyoruz, çoğu rektör hocamızın aldığı bilgi 1 ay kalmaz çıkar yönetmelik diyor. Ama bazı üniversiteler beklemeden çıkacaklar. Özellikle doğuda mütevazi üniversiteler.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/istanbul-universitesinde-balli-hoca-saltanati-2156812/
ilgili sayıştay raporu söylüyor ben değil.