Ar-Gör
Öğrenci
Forum başlıklarında ilgili konu dışında mesaj yazmamaya özen gösteriniz. Ayrıca başlık içerisinde ne konuşulacağının inisiyatifi de konuyu açan kişiye ait değildir.
Ayrıca forum içerisinde tartışmaya neden olabilecek mesajlar yazmak da forum kurallarına aykırıdır. Bunları göz önüne alarak mesajlarınızı yazın lütfen.
Sayın başeditör Gamze hanım ben arkadaşların forumu parsellemesine vurgu yapmak istedim.. Kİ ONLARIN TEPKİ GÖSTERDİKLERİ KONU msü'ye başvuru ile ilgiliydi.. Takdir edersiniz ki bu da ilan ve atama ile ilgilikonulara dahildir.. Yazdığımı kladırmış olmanız hiç önemli değil ancak forumun sanki özel mülkmüş gibi kullanılmasına da müsade etmemenizi öneririm.. burada kimin ne yapacağına forum üyeleri değil siz yöneticiler müdahale etmeli.. Yoksa herkes idareci kesilip direktif verebilir.. böyle uyarı mahiyetinde sözlerin söylenmemesiyle doğru orantılı olarak tartışma da çıkmayacağını hepimizin bilmesi gerekir.. burada kimse ilkokul çocuğu değil ki birileri tarafından şunu yapmayın bunu etmeyin diye uyaralım.. anlayışınıza binaen bunları yazıyor iyi forumlar diliyorum..