konuyla ilgili [MENTION=103662]mollose0[/MENTION] hocamla ayni seyleri yazacaktim baktim ki kendisi yazmis. Tekrardan soyluyorum ve arkasindayim da Vahdet bey bu olayda baskani oldugu sendika ve dernek ile beraber basarisiz olmustur. Olaylara mudahalesi sahildeki kum tanecigi kadardir. gerekli yerler ile gorusup arkadaslar olacak ama cok zor demis ve hemen ertesi gun de gorusmeye gittigi ve ona olayin zor olacagini belirten kurumlar kararname ile ilan izni cikartmistir. Bu olayda bile ne kadar yetkin oldugu gorulur Vahdet Beyin. Oyle bir sey yazmissiniz ki sanki Vahdet beyin kendisi gidip almis bugunku dilekceyi. Cok belli ki rektorler bastirmis ve YOK kararnameye de karsi duramamis. Bir zahmet metni de paylasiversin artik onu da yapsin. Magdurlarin tweetlerini rtlemek kendisine iki kelime elestiri ile yaklasan insanlari blocklamak ne yazik ki konumunun gerektirdigi seyler degildir.
Bu forumda gercekten ciddi anlamda kavram kargasasi var. Henuz ilk izin de yayinlanmadan once Ogulhan hocamin yazdiklarini elestirdik bugun de hala o eski yazilari elestiriyorum cunku orada uslup onemlidir. Izin cikiyor cikmzsa bana istediginizi soyleyin ben biliyorum demek ile duyumlarima gore bu hafta izin cikiyor demek ayri seylerdir. Ki benim bu konulardaki agim oldukca azdir ben bile ilk iznin cikacagi hafta bir personel daire baskanligindan aldigim duyumu yazip bu hafta bekliyorlarmis demistim. Hatta hadsizin biri sonra bizleri ogulhan hocami elestirdik diye akilsiz filan ilan etmisti. Once okuyalim ve anlayalim rica ederim. Bu ikinci
Bu forumda gercekten ciddi anlamda kavram kargasasi var. Henuz ilk izin de yayinlanmadan once Ogulhan hocamin yazdiklarini elestirdik bugun de hala o eski yazilari elestiriyorum cunku orada uslup onemlidir. Izin cikiyor cikmzsa bana istediginizi soyleyin ben biliyorum demek ile duyumlarima gore bu hafta izin cikiyor demek ayri seylerdir. Ki benim bu konulardaki agim oldukca azdir ben bile ilk iznin cikacagi hafta bir personel daire baskanligindan aldigim duyumu yazip bu hafta bekliyorlarmis demistim. Hatta hadsizin biri sonra bizleri ogulhan hocami elestirdik diye akilsiz filan ilan etmisti. Once okuyalim ve anlayalim rica ederim. Bu ikinci
Son düzenleme: