parafiskalite
Yardımcı Editör
Gönderilen yazının metin hali var mı hocam herhangibir yerde?
Yeni yazi gelmis arkadaslar YOK'ten. Kadrolar serbest birakilmis. Hayirli olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 6019
Eklentıden ulasabılırsınız.
Yeni yazi gelmis arkadaslar YOK'ten. Kadrolar serbest birakilmis. Hayirli olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 6019
simdi arkadaslar netlige kavusturmak adina yil basinda verilen kadrolara atama gerceklestirmek icin artik rektorlukten belgeler yoke gitmiyor rektorluk istedigi zaman unilerin websayfasinda yayinliyor. Degil mi? Bu hiz da kazandirir aslina bakarsaniz.
Hız kazandırır fakat ılan sartlarını ayrı ayrı kım nasıl denetleyecek ?
ilanlar yine yöksisden mi yayınlanacak yoksa her üniversitenin kendi sitesinden mi, merkezi bir yer olmazsa takip etmek çok zor olacak.
Yazı bu ama bana da pek umut vermedi Allah beterinden saklasın ne deyim, inşallah yoluna koyarlar ama bu ülke gerçekten bize haksızlık ediyor ve yıpratıyor başka bişey değil, yazık yani şurada geçen zamanlarımıza. Enerjilerimizi nelere veriyoruz şaka gibi ülke gerçekten, herkese hayırlı olsun inşallah objektif alımlar olur da kim ne görürüz, iyi akşamlar . .Ekli dosyayı görüntüle 6020 Yazı bu ama bana da pek umut vermedi Allah beterinden saklasın ne deyim, inşallah yoluna koyarlar ama bu ülke gerçekten bize haksızlık ediyor ve yıpratıyor başka bişey değil, yazık yani şurada geçen zamanlarımıza. Enerjilerimizi nelere veriyoruz şaka gibi ülke gerçekten, herkese hayırlı olsun inşallah objektif alımlar olur da kim ne görürüz, iyi akşamlar . .
Hocam Allah senden razı olsun hakkınızda hayırlıysa muradlarınız gerçek olsun. Bize çok destek oldunuz.
Nasıl bir yönerge mevcut acaba bilgi edindiniz mi ?
Yaşar hocam ilk yazı geldiğinde bu işin kısa süreceğini çok doğru yorumlamıştı dediği çıktı.
Artık izinler verildi arkadaşlar. Rektörlüklere alım yönergeleri gitmiş. İlk kararname çıktığında yönerge gitmediği için YÖK müdahele etmiş. Pazartesiye kadar nasıl ilana çıkılacak göreceğiz. En büyük adaylar Resmi Gazete ve YÖKSİS. Yökten izin almak diye bir şey yok artık. En azından norm kadro yönetmeliği çıkana kadar kesin yok. O da çıktığında olmayacak gerçi. Denetim mekanizması şuan belli değil bilmiyoruz.
İnşallah herkes hakkını alır. Bol bol atama yapılır.![]()
![]()
Bakıyorum da forumda yeniden bayram havası esiyor. Bayram havasını estiren de bazı arkadaşların arkasından salladığı, bu işin sorumlusu olarak gördüğü vahdet bey in paylaşımı olmuş. Arkadaşlar genç akademisyenlerin de adaylarının da 2009dan beri destek aldığı tek kişidir. Umarım bir daha istemezsiniz ama destek isterseniz bu dediklerimi hatırlarsınız. Herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Akademimize sağlayacağınız katkılardan ötürü hepinize şimdiden teşekkür ederim. Başarılar...