YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...

erdal34

Araştırma Görevlisi
Arkadaşlar bizler yani aktif kullanıcılar, çok iyi takipteyiz.
Her gece resmi gazeteye bakan ilk kisiler bizleriz.
Herhangi bir ilan vs.yok.
Bir gelişme olsa zaten paylaşırdik, beklemedeyiz.

DOKTORALI

Öğrenci
yekta hoca açıklama yapmış... yönetmelikle ilgili bişey söylememiş sadece rektörlükle ilgili acıklamalar. ama alıstık artık bu duruma olay gercekleşmeden açıklama gelmiyor. yönetmelik çıkar sonra hayırlı olsun acıklamasını duyacaz galiba.

erdal34

Araştırma Görevlisi
Vahdet Özkocak
#AkademikAçılış programında #NormKadroYönetmeliği ve ilgili birimlere çözüm önerilerimizle sunmuş olduğumuz rapor konusunda yol haritasının belirlendiği ve #liyakat odaklı #Akademi vurgusunun yapılmasını bekliyorum.

Ben de yarını önemsiyorum

faruqca

Öğrenci
Ben yarından hiç umutlu değilim. Açılış konuşmaları filan yapılır, birileri ödüllerini alır program biter. Tabiki yine de belli olmaz, norm kadro yönetmeliğine dair ipuçları verilebilir.

yasarayanoglu

Yardımcı Editör
:) :) ... Yarın büyük inşallah

Hadi hayırlısı hocam yarın senin günün :) törende bir açıklama vs yapılacağını sanmam ama tüm rektörler ve üniversite temsilcilerinin Ankara'da olduğu bir günde bu konu herhalde şekillenir diye düşünüyorum. Belki YÖK'te yada Beştepe'de tören öncesi ya da sonrası bir toplantı ve taslağın sunumu yapılıp son şekli verilebilir.

ogulhankayabas

Kısıtlanmış Üyelik
Hadi hayırlısı hocam yarın senin günün :) törende bir açıklama vs yapılacağını sanmam ama tüm rektörler ve üniversite temsilcilerinin Ankara'da olduğu bir günde bu konu herhalde şekillenir diye düşünüyorum. Belki YÖK'te yada Beştepe'de tören öncesi ya da sonrası bir toplantı ve taslağın sunumu yapılıp son şekli verilebilir.

Perşembe günü haftalık YÖK toplantısında son şeklinin verileceği ve pazartesiye kadar da resmi gazetede yayınlanacağı söyleniyor.