YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...

tumua

Araştırma Görevlisi
Hocalarim bugunu de mi gecelim dersiniz sadece 3 uninin ilani var 1 i ozel. Bilgi, Burdur ve Ankara Guzel Sanatlar. Bakalim ucunden biri ogr gor ya da ar gor ilani vermis mi

Hepsi öğretim uyesi ilanı...

Son düzenleme:

ogulhankayabas

Kısıtlanmış Üyelik
Maalesef bu sefer aldığım duyum gerçekleşmedi. Lakin yarında var unutmamak gerekiyor. Eğer evraklar geciktiyse yarında ilana çıkılabilir yarın tekrar görüşmeler sağlayıp daha sıkı araştıracağım. Herkesten tek tek özür diliyorum.

Hilmi hocam sizin hiç şüpheniz olmasın ki devletimiz her an, her yerdedir. Gerekli işlemler başlamıştır bile hiç merak etmeyin. Bizim toplumumuz şunu bir türlü anlayamadı, her kim olursa olsun herkes yapıcı bir şekilde eleştirilebilir, ağır mizah yapılabilir, ama iftira ve hakaret yapılamaz. Hele bahsettiğimiz kişi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Cumhurbaşkanı ise asla yapılamaz. Eğer yapılırsa, kusura bakmasınlar bunun bedelini en ağır şekilde öderler. Hak aramak, protesto yapmak ayrı bir şey, hakaret apayrı.

Hilmi hoca

Kısıtlanmış Üyelik
Maalesef bu sefer aldığım duyum gerçekleşmedi. Lakin yarında var unutmamak gerekiyor. Eğer evraklar geciktiyse yarında ilana çıkılabilir yarın tekrar görüşmeler sağlayıp daha sıkı araştıracağım. Herkesten tek tek özür diliyorum.

Hilmi hocam sizin hiç şüpheniz olmasın ki devletimiz her an, her yerdedir. Gerekli işlemler başlamıştır bile hiç merak etmeyin. Bizim toplumumuz şunu bir türlü anlayamadı, her kim olursa olsun herkes yapıcı bir şekilde eleştirilebilir, ağır mizah yapılabilir, ama iftira ve hakaret yapılamaz. Hele bahsettiğimiz kişi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Cumhurbaşkanı ise asla yapılamaz. Eğer yapılırsa, kusura bakmasınlar bunun bedelini en ağır şekilde öderler. Hak aramak, protesto yapmak ayrı bir şey, hakaret apayrı.

Kesinlikle haklısınız.
Orada linkini verdiğim konuyu okudunuz mu?
Sizden ricam lütfen tüm yorumları okuyun ve rezaleti görün.
Technopat adı verilen bu rezalet site, Devletimiz ve Cumhurbaşkanımıza düşman olan serserilerle dolup taşmış.
Orada bana ve şahsıma edilen ağır hakaretleri de okuyun lütfen.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/3-havalimani-iscileri-isyanda.601835/

ogulhankayabas

Kısıtlanmış Üyelik
Şuan üniversiteler, akademik birimlerinden kadeo ihtiyaçlarını belirlemelerini ve rektörlüklere bildirmelerini istiyor. Kişisel kanaatim haftaya ilanlara çıkılacaktır. O zamana kadar ortak bir web sitesi oluşturulursa oradan, oluşturulamazsa resmi gazeteden ilanları göreceğiz.

Hilmi hoca

Kısıtlanmış Üyelik
Şuan üniversiteler, akademik birimlerinden kadeo ihtiyaçlarını belirlemelerini ve rektörlüklere bildirmelerini istiyor. Kişisel kanaatim haftaya ilanlara çıkılacaktır. O zamana kadar ortak bir web sitesi oluşturulursa oradan, oluşturulamazsa resmi gazeteden ilanları göreceğiz.

Şahsi kanaatim şudur ki,
Herkesin akademik ilanları rahatlıkla görebileceği yeni bir sistem oluşturulacak,
Ancak o zamana kadar dediğiniz gibi ilanları Resmi Gazetenin web sayfasından takip edebileceğiz.

SultanBaybars

Öğrenci
Son düzenleme:
L

leylaran

Guest
çok fazla ümitlenip bekliyoruz ama bence 2 haftadan önce çözümlenecek gibi görünmüyor bu durum.. Süreç hızlansın diye düşünülse bence yöksis üzerinden geçici olarak ilanlara devam edilirdi. Sistem açık ve ilan yok.. Üniversiteler de illa ki baskı yapıyordur ama arka planda ne düşünülüyor bilemiyoruz. Umarım hak ettiğimiz yerlere girebiliriz.

A

akademikşeyler

Guest
Bayadır uğraşıyorum pek bir duyum alamadım. Bu kadar kişiyiz 1-2 kişi dışında duyumumuz yok. Valla sabrım kalmadı artık. Yarın da çıkabilir 2 ay sonra da. Bu belirsizlik nahoş bir şey.

kadirk

Öğrenci
Arkadaşlar, Öncelikle ricam konu başlığından kopmamamızdır. Eğer kişisel sohbetlere giricekseniz özel mesajlasma yöntemi ile yapabilirsiniz. Takdir edersinizki forumu bilgi almak için takip ediyoruz.

Bende resmi gazetede bugun den sonra cıkacağı kanısındayım yani Resmi gazeteye gönderilen metin ya da ilan hemen o günmü giriyor yayına bu yayınlanması 2-3 günü bulabilir diye biliyorum.

yasarayanoglu

Yardımcı Editör
Arkadaşlar dün belirttiğim bilgi teyit edilmiş bir bilgiydi ilanlar yine yöksis üzerinden yayınlanacak ancak bir farkla bu defa Resmi Gazetede de eş zamanlı olarak yayınlanacak. (YÖK'ün sağı solu belli olmaz tabi bir anda yeni bir şey icat edilmez ise şuan yöksisin yeniden devreye alınmasını bekliyor üniversiteler. Ancak sistemin açılmamasının ve bekletilmesinin sebebini ise sanırım bilen yok).

Son düzenleme:

kadirk

Öğrenci
Arkadaşlar Vahdet Hoca da benim dediğime benzer birşey yazmış.

"#ÖğretimElemanı kadrolarının #ResmiGazete de çıkması 3-4 iş gününü alabilmektedir. Bu sebeple [MENTION=81766]yuksek[/MENTION]ogretimK nun kadro izin yazısı sonrası sürecin uzaması gayet doğal."

"Ayrıca #yöksis için de aynı şey geçerli olacaktır tabi ki."

Yani anladığım YÖKSİS de aktif olacak

Son düzenleme:

Ar-Gör

Öğrenci
İlanların YÖKSİS üzerinden çıkması harika olur. YÖK yeni bir şey icat edene kadar ise YÖKSİS kullanılır. Sistemin açılması ya da bekletilmesinin (kasti ise) ilanların haftaya Pazartesi başlatılmak istenmesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Yok değil ise klasik devlet kurumu yavaşlığına bağlamamız gerektiğine inanıyorum. 60 gün bekleyecekken şimdi kısa vadede ilanların çıkacağını biliyoruz. Ufak bi sabrın sonu hepimiz için selamet olacak :)

A

Akadehgg

Guest
Artık ÖG ler için en a yüksek lisans diploması istenileceği söyleniyordu ama Milli Savunma Üniversitesi lisans mezunu ÖG alıyor. Ne diyorsunuz bu işe? Şartlar değişmiş sanırım tekrar

yasarayanoglu

Yardımcı Editör
Artık ÖG ler için en a yüksek lisans diploması istenileceği söyleniyordu ama Milli Savunma Üniversitesi lisans mezunu ÖG alıyor. Ne diyorsunuz bu işe? Şartlar değişmiş sanırım tekrar

En az doktora ya da YL öğrencisi olma şartı Araştırma Görevlileri için getirildi (Sadece Devlet Üniversitelerinde). Öğretim Görevlileri için öyle bir şart yok. Daha doğrusu Rektörlüğe bağlı birimler ve lisans düzeyinde eğitim yapan birimlerde görevlendirilmesi durumunda bu şart var Konservatuarlar ile ön lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere başvuracak öğretim görevlisi adaylarında en az tezli yüksek lisans mezunu olmak veya lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla alanında en az iki yıl tecrübeli olma şartı var.

Son düzenleme: