YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...

Mutlu Ege

Öğrenci
Memurlar.net in forumunda, bazı üniversitelerin yeni şartlar gelecek diye (sozlu vs) kadro vermediklerini yazmislar. Boyle bir duyum alan ya da yasayan var mı?

qrace07

Öğrenci
Neden hic devlet universitesi ilani goremiyoruz arkadaslar. Sadece vakiflarin ihtiyaci olmasa gerek.
Ayrica memurlar netin yaptigi haber resmen durumu baltalamis. Oylr bi yazidan nasil boyle cikarim yaparlar anlamis degilim.

Devlet Üniversitelerinin ilanlarını göremiyoruz demişiniz de Vakıf Üniversitelerinin ilanları da yok ki halihazırda. Resmi Gazetede görünen Vakıf Üniversitelerinin ilanları zaten Öğretim Üyesi ilanlarıydı. Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ilanlarına hiçbir üniversite çıkmadı. Az daha sabır gerekli bence arkadaşlar, devlet veya vakıf farketmeksizin ilanlar birkaç gün içerisinde yayınlanmaya başlar.

Nokia 5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

ogulhankayabas

Kısıtlanmış Üyelik
Arkadaşlar memurlar.net in WhatsApp hattına şikayet yazalım: 0532 540 05 90

Maalesef yönerge ile ilgili kimsi bir şey söylemiyor. Az daha sabır arkadaşlar. Memurlar.net in kastettiği yönetmelik değil, yönerge. Yök gibi hantal bir kurum birkaç günde 2. yazıyı neden gönderdi? Zira büyük bir baskı var. Birkaç güne kalmaz ilanlara çıkılacaktır. İçiniz rahat olsun. Birkaç husus konuşuluyoru ve düşünülüyordur onlarda hemen halledilir.

- - - Güncellendi - - -

YÖK aradan çıkarıldığı için üniversiteler hangi yolu izleyecek şuan konuşulan bu. Bugün daha yökten yeni yazılar gelebilir. İçiniz rahat olsun.

wxyz_06

Öğrenci
Arkadaşlar bir arkadaşım bugün YÖK ile görüşmüş. Araştırma Görevlisi ilanları da üniversitenin kendi internet sitesinde yayınlanacak demişler. Yani Yöksis te ilan olmayacakmış artık.

boldpilot1912

Öğrenci
Arkadaşlar her üniversite kendi internet sitelerinde tabiki ilan koyacak ama önce resmi gazetede ilanın çıkması gerekiyor.
O yüzden duyum doğruysa önce resmi gazetede ilanı göreceğiz ve oradan takibini yapacağız. Yani demem o ki üniversiteler sadece sitelerinde ilan veremez önce resmi gazeteye ilan verecekler.
YÖKSİS devre dışı kalacaksa resmi gazeteyi dijital ortamdan her gün takip edeceğiz.

wnaker

Öğrenci
Arkadaşlar bir arkadaşım bugün YÖK ile görüşmüş. Araştırma Görevlisi ilanları da üniversitenin kendi internet sitesinde yayınlanacak demişler. Yani Yöksis te ilan olmayacakmış artık.

bu inanılmaz derecede kötü olur, üniversiteler bile tek bir yerde paylaşmıyor ilanlarını, kimi fakülte sayfasında, kimi personel dairesi sayfasında. bir şeyi de kolaylaştırın arkadaş!

erdal34

Araştırma Görevlisi
0850 470 09 65 aradım.
Önce YÖK duyurularda dedi,sonra üniversitelere bırakıldı onların sitesinden dedi.Bunlar bir şey bilmiyor

erdal34

Araştırma Görevlisi

Hocam telefondan yazıyorum,mesajın yarısındayken paylaşmış.Kusura bakmayin

- - - Güncellendi - - -

Üşenmedim bir daha aradım,10.siradaydim bekledim
Bu sefer başka biri telefona çıktı.
Yetki üniversitelere bırakıldı
Onlara sorun dedi.
Israrla yöksis ilan sayfası olmayacak mı dedim,hayır üniversitelere bırakıldı dedi.
Yani biz üniversite sitelerini dolaşıp,kadro var mı diye bakacak miyiz dedim
Bize gelen bir yazı yok dedi
Şu an için bu kadar cevap verebileceğim dedi.