Pediatrist
Öğrenci
Hocam eğer öyle ise çok kötü
Kasım'da ales puanım bitiyor , niye uzattılar süreyi ? Boşuna uzattılar.
- - - Güncellendi - - -
Bugün rektörler atanmış , hareket var gibi
Vahdet hoca sanırım yök ten istediği cevabı alamamış kadrolar ile ilgili ekim falan fistan Meclis açılınca allah sabır versin herkese
Danistay karari iptal edildi ama eski aleslerin 5 yil gecerli oldiguna dair bir aciklama yok sanirim
CİMER'den ise hiçbir şekilde yanıt yok. Vahdet Hoca'ya da birkaç kez e-posta gönderdim, yanıt alamadım. Bu bekleyişlerimizin sonu hayra çıkar umarım.Hala Vahdet Ozkocak'a bel mi bağlıyorsunuz. Bu süreçten oldukça başarısız çıktı kendisi. Niçin bunları kendi şahsına söylüyorum çünkü akademi içerisindeki sayılı topluluk ve dernekleri yani sesimizin daha organize çıkacağı kuruluş/ların başında kendisi. Bu süreçte Allah bizim yardımcımız olsun Kasım mı çıkar Aralık mı bilinmez ancak bu sürecin kaybedeni Vahdet Özkoçak'tır ve bence twitter biosuna yazdığı dernekler ve sendikadaki görevinden bir an önce istifa etmelidir. Kendisinin duyduğu şeyleri biz de unilerin personel daire başkanlıklarını arayarak öğreniyoruz.
Doğru diyorsunuz bir yandan katılıyorum mesela bende yazdım cevap gelmedi eskiden atılan tweetleri RT yapardı artık onuda fazla yapmıyor. En son yazdığında kararnameye bağlı konuların ne zaman çözüleceğini tam bilmiyorum gibi bir şey diyor. Bi yandan ona da hak veriyorum ki kimse bir açıklama yapmıyor en üsttünden en altına oda bu sürece bu şekilde dahil olmaktan başka bir şey yapamıyor.
Şahsi düşüncem zaman ilerledikce bize de zaman gelecektir. Bir arkadaş demişti 2 hafta bekleyelim bende öyle düşünüyorum inş. 2 haftaya bir gelişme olur. Tüm söylenenleri tarihleri vs. yorumladığımda öyle anlıyorum. Ama suan sistem komple değişiyor aksi olursa da şasırmam.