Özel Üniversitelerdeki Araştırma Görevlisi Maaşları

0xyqen

Öğrenci
2019-2020 arası Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisine en düşük 4500tl (Agi dahil)

Doktora Tez dönemindeyseniz 4750tl.

+250tl dil tazminatı alabiliyosunuz 80 YDS.

Yemek idare eder, aynı yemek öğrencilere 15tl satılıyor.

Servis var.

Ayazağa'da çalışıcak arkadaşlar, MYO göre daha şanslıdır.
 

tevideo1

Öğrenci
No...
Hundreds of thousands of videos are uploaded to all video sharing platforms every day. Billions of videos are watched between the ages of 18 and 50 on a daily basis. Everyone in the digital world needs to download videos.
More Info Visit to: https://evideoindir.net
 

sgk152535

Öğrenci
Memurlar.Net te tüm özel üni maaşları var. Başlık da vakıf üniversiteleri maaş problemi gibi bir şey.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Mamba5050

Öğrenci
Hocam eski maaş ve ya mevcut maaş dediğiniz ücret nedir? Ben de ar gör olmayı düşünüyorum da beykentdeki ar gör maaşı ne kadar mevcut ve ya eski diyorsanız bu ne kadardır. Teşekkür ederim
 

cunctust

Öğrenci
Merhaba arel üniversitesi için sorulmuş bir önceki sayfada fakat cevap verilmemiş. Arş. Gor maaşlarını ve sözleşme sartlarını bilen varsa yazabilir mi acaba?
 

alperboz

Öğrenci
Merhaba arel üniversitesi için sorulmuş bir önceki sayfada fakat cevap verilmemiş. Arş. Gor maaşlarını ve sözleşme sartlarını bilen varsa yazabilir mi acaba?

Maaş her yerde aynı olacak Hocam.. 6K civarı.. Yüksek veya doktora yapanlar için 1 gün akademik izin veriliyor. Servis var ama sizin o taraflardan geçiyor da olabilir, geçmiyor da olabilir.
 

symbiotic

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Piri reis üniversitesinin öğretim görevlisi ya da ar. gör. maaşını bilen var mı acaba. Maalesef bir çok özel üniversite yasaya uygun şekilde hareket etmeyip maaşları eşitlememiş ya da yakın seviyeye geçmemiş. Şu an maaş ne kadar çalışma koşulları vs. nasıldır bu üniversitede çalışan bilgi verebilecek var mı acaba
 

D.Howard_12

Öğrenci
Bilgi sahibi olduğumdan yazıyorum. İstanbul Ticaret Üniversitesi'ndeki araştırma görevlisi maaşı 2019 yılının sonları itibari ile nette 4000-4500 bandında idi.
 

AliDemir

Öğrenci
merhaba, bir vakıf üniversitesinde asildeyim. ücret konusunda 5.500 - 5.700 arasında maaş verileceği söylendi fakat YÖK'ün yeni çıkan kararıyla devletle eşit tutulacağı belirtilmişti fakat belirttiğim rakam ile Temmuz zammı devlet maaşı karşılaştırıldıgında min 2000 tl fark var. Eğer sizlerde özel çalışıyorsanız ortalama maaş bu şekilde midir yada konu hakkında bilgisi olan rica etsem bilgi verebilirmi ?
şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim
 
Üst