ÖYP 2015 Akdeniz Üniversitesi Dil Merkezi - Kazananlar-

nzntkn

Öğrenci
Kefil illa ki memur mu olmalı
Oyle şeyler yazan var

- - - Güncellendi - - -

Slmm gençlik. :) WhatsApp grubuna katılmak isterseniz bana mesaj yollayabilirsiniz :)
Şimdilik 6 kisiyiz biz
Görüşmek üzere.
 

prynd

Öğrenci
Akdeniz Üniversitesinin istediği belgeleri en son ne zaman okula teslim etmek zorundayız acaba? 9 Mart'ta teslim etsek bir problem olur mu? Ona göre buradan izin alıp Antalya'ya gideceğim. Yüksekokulu arayıp bunu sorduğumda daha sonra tekrar ararsam bilgi verebileceklerini söylediler.

Belgelerin teslim tarihi anasayfadaki duyuruda yer alıyor arkadaşlar.

"Sizler için 09.03.2015 Pazartesi günü saat 10.00'da yüksekokul binamızda seviye belirleme sınavı uygulanacaktır. Belirtilen tarihte 09.30'dan itibaren aşağıda belirtilmiş olan evraklarla birlikte yüksekokul binamızda bulunmanızı rica ederiz."
 
Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
yani ozamana kadar benim görevlendirmem çıkmaz büyük ihtimalle hangi belge götürmem gerek
 

gül#gül

Öğrenci
merhabalar ben de hem öyp ve dil tercihinde akdeniz ünv yi kazandım.

- - - Güncellendi - - -

bence seviye belirlemek içindir başka ne için olabilir ki.
 

liebetag

Öğrenci
Eşyalı tutalım bence. Okula yakın olsun. Mümkünse yürüyüş mesafesi. Çok zaman gitmesin yollarda eevde filan. Kendimizi dile verebilelim. İşimiz bitincede çekip gidebilelim rahat rahat.
 
A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar üniversitenin 4 tane girişi var; Uncalı kapısı,Meltem kapısı, Güney kapısı ve Teknokent kapısı. Birde kartla girebileceğimiz 2 yer var. Üniversite içinde ring hatları var ücretsiz kullanabiliyoruz.
Kalmak için en çok tercih edilen yer Uncalı mahallesi ama yabancı dillere biraz uzak yürüyerek yarım saat sürer. Otobüsle giderim yada ring hatlarını kullanırım derseniz Uncalı olabilir.
650-700 e eşyalı ev gayet uygun kültür mahallesi için. Yabancı dillere en yakın yer Kültür Mahallesi
 

selinsdü

Öğrenci
Hocam bende muvafaktla atatürk üniversitesinde süleyman demırele geldim işlemler ay sürdü ama ben bütün belgelerimi elden yürüttüm yani üniversiteniz ile irtibatta olun yoksa çok uazar
 

liebetag

Öğrenci
Elden takip edecektim vermediler. Üstüne antepe göndermeleri gereken evrakı ankaraya göndermişler. Ama haftaya biter gibi duruyor işlemler bakalım.
 
Üst