Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi alımı hakkında

M

Mimesis12

Guest
KMK hocam evet. Ben de o konuşmayı duyunca gittiğime pişman oldum. Çünkü açıkça ne yüksek lisans ne de doktora sürecindekilere eğitimleri için gerekli zamanın tanınmayacağı belirtildi. Kabul edenler de bu şekilde kabul etsinler sonra mızmızlanmasınlar denildi. Bu koşullar maalesef bana uymuyor. Ders döneminde ya da tez döneminde olan pek çok kişiye de uymayacağına eminim.
 
E

Edebiss

Guest
Ben Türk dili alanındayım hocam. Bize de eğitim için zaman tanınmayacağı söylendi.
 
Z

Ziyaretci 2

Guest
MSÜ ingilizce Öğ. Gör.

Merhaba,
İngilizce öğretim görevlisi alanında msü’de çalışan veya mülakat hakkında bilgisi olan var mıdır?
 
A

Arg_grv

Guest
Şartlarda "yüksek lisans yapıyor olma" yazıp da derslere izin vermemek nasıl bir mantıktır? bu şartı koyup da sonra eğitimimizi bırakmamızı mı istiyorlar yani?
 

Ofa77

Öğrenci
herkese iyi günler
forumdaki yazıları bugün okudum bende KAMYO öğretim görevliliği için mülakata gireceklerden biriyim salı veya çarşamba günü rektörlükte mülakata giden birileri varsa eğer net bir bilgi istirham edebilir miyim yazılı bilim sınavı yok sadece sözlü mülakat var doğru mu anlıyorum ben yazılı sınav olacaktır diye düşünüyordum ama sözlü olarak bahsedilmiş olması şaşırttı açıkçası mülakata giren arkadaşlar bilgilendirirse çok makbule geçer herkese kolay gelsin
 
A

AkadForum

Guest
SESBHg

Merhaba herkese, mülakata giren biri kadroların isme özel olduğu aşikar. Hatta çarşamba günü balıkesirde hali hazırda asteğmen öğretim görevlisi olan biri işletmeden rahat tavırlarıyla, laubali konuşmasıyla mülakata girenlerden biriydi. Alınacağı belliydi. Yazılı sınav yapmadılar, sözlü yaptılar, nasıl puanlayacaklar merak konusu!..
 
A

akdmkkdr

Guest
Hayırlısı

Merhaba, ben de bugün mülakata girdim. Mülakata girmeyip heyecanla bekleyen arkadaşlar için şunu söylemeliyim ki malesef kadrolar kişiye özel gibi görünüyor. Ben de belgelerimi teslim etmeye gittiğimde gördüğüm asteğmen arkadaşın bugün benimle birlikte aynı bölüm için mülakata girdiğini gördüm. Kesin kanaatim o arkadaşın asil olup olmadığını görünce oluşacak. Herkes için hayırlısı olsun, başarılar.
 
A

Akademikbiri

Guest
kimya mülakat

Kimyadan sorular bilgiye dayalıydı, yerseniz.. marmaradan üç hoca getirmişler, yeterlilik tadında geciyor sınav. kafama takılan marmaradan da giren adaylarından olmasıydı, hocaları tanıyorlardı, bu nasıl adil bir sınav olarak değerlendirilebilir ki? her hoca farklı üniversiteden olmalıydı, .. herşeyden soru soruyorlar, ve hatta detay bilgiler de isteyebiliyorlar. Siz sorunun cevabını düşünürken size sürekli " öğrencilere anlatır gibi anlat?" diyerek demoralize ediyorlar. Herkese başarılar.
 
C

chemchem

Guest
Mülakat

Hocam hava harpteki kimya bölümünden mi bahsediyorsunuz bir de hocaların Marmara'dan olduklarını nasıl anladınız?
 
D

Denizcier

Guest
Kadro derecesi

İyi günler, Meb de öğretmenim. 5/1'yim. Burada da kadro aktarımı var mı öğretim görevlisi ilanları icin? Meb den muvafakat ile mi geçiliyor?

Her hangi bir derece ve kademeniz oluyor mu?

Bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
 
A

Akademikbirisii

Guest
Kimya mülakat

Genel kimya soruları mıydı yoksa organik fiziko gibi konulardan da var mıydı bir de bahsettiğiniz hava harp mi yoksa Deniz harp mi?
 
T

Tarihhh

Guest
Msü mülakat

Mülakata giren tarihçi arkadaşlar var ise genel bir değerlendirme yapabilir mi... Soruların muhtevası hakkında bilgi de verirlerse çok memnun olurum.. Bir de msü rektörü Erhan Afyoncu tarihçi olduğu için jüride bulundu mu?? Lütfen biri acil cvp yazsın
 

Xxxabze

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, benim usülle alakalı bir sorum olacaktı sizlere. Deniz harp okulu için Türk Dili ve Edebiyatı abd. İçin öğretim görevlisi ilanı, şartları şu şekilde: ‘ tde mezunu olmak, Türkçe öğretimi alanında en az iki yıl iş tecrübesine sahip olmak, tde alanlarında EN AZ YÜKSEK LİSANS YAPIYOR OLMAK, sertifika sahibi olmak’ şimdi bu ilan nasıl oluyor? Yüksek lisans bitirmiş olma şartı yok muydu? Usulen bu ilan doğru mudur? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum. Yani 2 yıl iş tecrübesi ve EN AZ Yüksek LİSANS YAPIYOR OLMA, şartları ile öğretim görevlisi ilanına çıkılabiliyor mu?
 

Borank

Öğrenci
Arkadaşlar "yüksek lisans yapıyor olma" şartı ile açılmış öğretim görevlisi kadroları kişiye özel, mülakat bilmemne çok merak etmeyin. Öğretim görevlisi "yapıyor" olmaz, bitirmiş olur. Caydırmak için söylüyorlar zaten yüksek lisansınıza devam edemezsiniz, diğer eğitim kurumlarına zaman vermenize izin verilmez diye. Adamlar daha ne yapsın, absürd bir ilan vermişler, absürd şartlar taşıyor.
 
Üst