Dokuzeylül Üniversitesi Dil Merkezini Kazananlar

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Dokuzeylül Üniversitesi Dil Merkezini Kazanan arkadaşlarımız burada tanışabilir,düşüncelerini paylaşabilirler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

azad

Öğrenci
merhaba!arkadaşlar ben kilis 7 aralık üniversitesi paramedik bölümü. banada dokuzeylül dil merkezi geldi.arayıp soran var mı dersler ne zaman tam olarak başlar.seviye belirleme sınavı falan yapacaklar mı?bazı üniversitelerde dersler gece başlıyormuş bizde nasıl olacak.bilgisi olan varsa paylaşalım lütfen...
 

mubasir

Öğrenci
ben aradım bana 25 ve 26 sında seviye belirleme sınavı yapacaklarını söylediler. dersler 27 başlayacak.50 kişi kazanmış bilgilendirme herkesin mail adresine gönderilecekmiş.
 

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Arkadaşınız face'e bakarsınız diye şöyle bir not bırakmış..

BİLİYORUM DİL İLE İLGİLİ BİLGİLER İÇİN FORUMU KULLANMAMIZ GEREKİYOR ANCAK TAKİP EDİLME OLARAK HALA BURASI DAHA ÖNDE...!
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİNE DİL EĞİTİMİ İÇİN GİDECEK ARKADAŞLAR, OKULU SİZ ARAYIN E-MAIL BEKLEMEYİN. ÇÜNKÜ YÖK TARAFINDAN ONLARA GÖNDERİLEN 50 KİŞİLİK LİSTEDE SADECE İSİMLER VE ÖYP PUANLARI YAZILIYMIŞ. ...BİLGİ ALMAK İSTİYORSANIZ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU'NU ARAYIN... DAHİLİ: 161
 

pink

Öğrenci
Bugün dokuz eylül yabancı dillere gittik!!!

Arkadaşlar bugün 2 Arş. Gör. olarak DEÜ Yabancı Diller Yüksek Okuluna gittik. Gülşah hanımla görüştük bilgileri sizlerle paylaşmak istiyoruz. Öncelikle 25-26 Ekim de seviye belirleme sınavı yapılacaktır. Sınav içeriğinde listening, speaking, Writing ve grammer sınavları olacaktır. Daha sonrasında seviyelere göre sınıflar ayarlanacak ve 27 Ekimde dersler başlayacaktır. Derslerde yukarıda adı geçen konularda olacaktır ( listening, speking, writing, grammer) ancak bildiğiniz üzere bizim Öyp haklarından faydalanabilmemmiz için ilk etapta Üds ya da Kpds den 65 alma zorunluluğumuz vardır. Biz kursun içeriğinin Üds ve Kpds ye yönelik olmasına dair taleplerimiizi Gülşah hanıma bildirdik, bu konuda diğer Deü yabancı dilleri kazanan siz arkadaşlarımızında desteğine ihtiyacımız var. Eğer toplu halde bu isteklerimizi belirtirsek kursun içeriği buna yönelik olarak değişecektir. Bu aşamada alacağımız listening, speaking gibi derslerin bizlere pek bir katkısı olmayacaktır. Zaten 65'i geçebilirsek bu eksiklerimizi giderebileceğimiz bir yurt dışı eğitim hakkımız olacaktır. Lütfen diğer Ar. Gör. arkadaşlarda fikirlerini şahsen veya mail yoluyla taleplerini dile getirmelerini rica ederiz. ( Gülşah hanımın mail adresi: [email protected] )
 
D

donkisot

Guest
Öncelikle teşekkür ederim bu bilgileri paylaştığınız için. Kursun içeriğinin dediğiniz gibi kpds ve üds ye dönük olması daha faydalı olacaktır. Ancak bunu kaç kişi ister onu bilemiyorum. Seviye sınavının yapılacağı gün, bunu hep birlikte görüşme imkanımız olursa daha iyi olur. Bu arada sınav saatleri hakkında bir bilginiz var mı?
 

ctrew

Öğrenci
Bir önerim var ama.... Bu öyp mevzusu hepimizi vakt-i zamanında sevindirdiği gibi bir o kadar da yordu...!
Önerim şu: 25'inde orada buluşalım, ne yapabileceğimizi ve ne yaptırabileceğimizi bir konuşalım kendi aramızda ve ona göre okuldan almak istediklerimiz doğrultusunda oradakileri de yönlendirelim.
Çünkü, telefonla ya da e-posta ile bugüne kadar sağlam yorulduk ortak bir karara kendi içimizde bağlamak adına böyle olması bana mantıklı geliyor (belki de kendi fikrim olduğu için:)).
 

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
ÖYP PROJESİ KAPSAMINDA HAZIRLIK EĞİTİMİ ALACAK OLAN ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN DİKKATİNE;

Dokuz Eylül Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı arasında yapılan protokol gereğince, 25. Ekim. 2010 tarihinde başlayacak olan ÜDS, KPDS, TOEFL ve IELTS’e yönelik İngilizce hazırlık kursuna katılacak olan Araştırma Görevlileri 25. Ekim. 2010 Pazartesi ve 26. Ekim. 2010 Salı günü saat 14:00’te Düzey Belirleme Sınavına gireceklerdir.

Tüm Araştırma Görevlilerinin Düzey Belirleme sınavına katılmalarını önemle rica ederim.

YRD. DOÇ. KADİM ÖZTÜRK
MÜDÜR
 
D

donkisot

Guest
Teşekkürler:) Sınav günü konuşma fırsatımız olur sanırım. Çünkü buradan yada facebook tan milleti toplamak pek mümkün görünmüyor.
 
D

donkisot

Guest
Nazmi hocam bu bilgiyi mail olarak mı aldınız yoksa kendiniz telefonlamı ulaştınız? ctrew arkadaşımız saat 10 olarak belirtmiş de karışıklık olmasın?

Nazmi hocam şu an yeni gördüm bende Dokuz Eylül Üniversitesi sitesinde yayınlanmış. Teşekkürler:)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

azad

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun umarım snavınız iyi geçmiştir.yarın toplantı varmış herhalde saat kaçta bilen var mı?hayırlı akşamlar.....
 

mevlut0036

Öğrenci
sınava girenler

merhaba arkadaşlar ben malesef bazı sorunlardan dolayı yapılan sınavlara giremedim. bi sıkıntı olurmu ya da ne olur ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Üst