Boğaziçi Üniversitesini Dil Merkezi Kazananlar

zeynep01

Öğrenci
Hayır ya hiç bir sorun olmaz bence. Benim görevlendirme yazım yazıldı ama daha gönderilmedi boğaziçine. Hiç birsey olmaz dediler. Zaten burdan görewlendirme alcağın kesin
 

ttttt

Öğrenci
evet bende sordum.. görevlendirme yazısı herhangi bi zaman yazılabilir sorun olmaz...bu arada 10 kasım günü nerede dersleri alacagımız belli olcakmış...
 

gregor samsa

Öğrenci
O zaman çok iyi Boğaziçi görevlendirme yazıları konusunda acele davranmıyorsa görev yaptığımız yerlerden er ya da geç yazılacak bu yazı.Kursa devam edebilelim de of ne stresli işler!
 
güney kampusuyle, farklı düşüncelerin özgürce ifade edilebildiği çok kültürlülüğüyle, onlarca sosyal kulupleriyle, zengin kütüphanesiyle boğaziçi çok farklı bir üniversite bence..keyfini çıkarın :)..hayırlı olsun
 

zeynep01

Öğrenci
persembe sabah istanbulda olcam uzun bir otobüs yolculugundan sonra... Umarım sınav cok zor değildir. 12 demi gelin dedi peki bayan? yoksa sen mi 12 diye söyledin:)
 

aselhercai

Öğrenci
bayan sadece sınav ikide olacak ama siz daha erken gelin dedi... saat söylemedi. ben İstanbul trafiğini de düşünerek 12 de üniversitede olacak şekilde yola çıkarım :) bakalım kaçta olurum :)
 

aselhercai

Öğrenci
sınava gelmeyenler için duyuru:
14 Kasım pazartesi saat 1 de herkes YADOK güney kampüste olacak. sınıflar belirlenmiş olacak, bilgi verilecekmiş...
 

atlantis

Öğrenci
Bence güzel bir başlangıç oldu Perşembe günü, ciddiyetle hazırlanmış bir sınav, sıcak bir ortam... İyi bir dil eğitimi alacağız inşallah..
 

havacı

Öğrenci
Seviye belirleme sınavına giren arkadaşlara ne tür bilgiler verildi.Dersler hangi kampüste yapılacakmış.Pazartesi 1de olduğu kesin mi??
 

aselhercai

Öğrenci
yer konusunda yardımcı olmak için bilgi verildi. sarıtepe kampüsünde sosyal tesisler varmış aylık 250 tl. kalmak isteyenlere broşür verdiler. sınav yapıldı pek bir şey söylemediler. pazartesi saat 1 de burda olun herşey belirlenir konuşulur dediler.. dersler güney kampüste olcakmış...
 

mrt_krkgc

Öğrenci
Arkadaşlar aralık-2011 ek yerleştirmeleri sonucunda boğaziçi dil eğitimi verecek üniversitelerden biri.9 mart 2012 tarihine kadar tercih yapmamız gerek. Diğer alternatifler odtü ve gazi. Boğaziçi'nde dil eğitimi alan arkadaşlar ne düşünüyorlar? Eğitimden memnunmusunuz??
 

aselhercai

Öğrenci
uds ye hazirlama derdi yok bogazicinin. odtu duydugumuza gore uds icin daha iyi olabilir. bogazici nevi sahsina munhasir bir sekilde kendine ozgu bir dil egitimi veriyor. uds kpds sinavlarini tanimiyorlar. son iki ay kpdsye yonelik calismalar olacakmis, gorucez :)
 

omer

Öğrenci
Boğaziçi'de eğitim proficiency sınavına yönelik. Proficiency'de ikişer tane reading, listening ve writing var. Ben hazırlıktayken öyleydi en azından. Belki siz üniversite dışından olduğunuz ve üds ve kpds gibi sınavlara hazırlandığınız için bir değişiklik yapabilirler.
 

gregor samsa

Öğrenci
Maalesef hiç bir değişiklik yapmıyorlar.18 Martta yapılacak olan üdsye niye giriyosunuz ki diyorlar:)Şu an tabiri caizse test çözme yasağı uyguluyorlar.Kpdsden önceki son sekiz hafta test çözeceklermiş.Bu test çözme işinin de nasıl olcağı gayet aşikar!
 

caylak

Öğrenci
Maalesef hiç bir değişiklik yapmıyorlar.18 Martta yapılacak olan üdsye niye giriyosunuz ki diyorlar:)Şu an tabiri caizse test çözme yasağı uyguluyorlar.Kpdsden önceki son sekiz hafta test çözeceklermiş.Bu test çözme işinin de nasıl olcağı gayet aşikar!

Peki kurs bittikten sonra her üniversite kendi sınavını mı yapıyor?
 

gregor samsa

Öğrenci
Hayır onların yaptığı sınava girmiyoruz.Biz sadece üds,kpds ve yökün kabul ettiği diğer sınavlardan mesuluz.Kurs sürecinde yaptıkları boşluk doldurmalı gereksiz olduğunu düşündüğüm sınavlar sadece eğitim veriyoruz sınav da yapıyoruz bakın nasıl da sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz demek için.O alsan da 100 alsan da hiç bir şey farketmiyor.Zaten bu yüzden üniversitelerin verdiği dil eğitimiyle sorumlu olduğumuz üds ve kpds sınavları arasında çelişki var.Ve bu çelişki sınavlara az kalan şu süreçte daha da çok canımı sıkıyor ve motivasyonumu düşürüyor.
 

aselhercai

Öğrenci
can sıktık üzüldük ama sonuçta üds de cok kişi çok yüksek puanlar aldı. inter sınıfında sanırım 2 kişi barajı geçemedi. diğer 2 pre-int sınıfında ise yarısından coğu 70 in üzerinde aldı. ve biz üds ye girmeden önce sınava yönelik hiç bir ders görmemiştik. bazılarımız haftasonları özel ders, kurs vs.. gördü. sonuç iyi :) ben kurtuldum, Allah da sizi kurtarsın :) ingilizce öğrenilmeden okuduğunu anlamadan taktik pek işe yaramıyor. yarasa da çok az soruda kullanabilirsin, o da yeterli değil baraj için. benim tavsiyem önce ingilizce öğrenin. :) thank you Boğaziçi University :)
 
Üst