Boğaziçi Üniversitesini Dil Merkezi Kazananlar

mugla48

Öğrenci
Boğaziçi Üniversitesinin eğitimi hangi kampüste olur acaba bilgisi olan varmı?

yabancı diller 3 kampüstede var güney, kuzey ve sarıtepe'de??
 

elifasci1

Öğrenci
boğaziçi üni yabanci diller yüksek okulunu aradım.öyp ne demek kı öle bişey mi varmış diolar kimsenin ne dil eğitimi nede öyp ile ilglli bilgisi yok.ayrı ayrı 3 kişi ile konuştum ama bilgi alamadm :(
 

faruk

Öğrenci
Keşke tercih yapmadan önce bilgi alsaydınız. Boğaziçi YDYO 3 farklı kampüste eğitim veriyor. Kuzey ve Güney çok yakın birbirine ama Sarıtepe kampüsü Kilyos'da. Eğer orada verecekse istifanızı verin derim. :)
 

zeynep01

Öğrenci
evet ya acaba hangi kampüste olacak eğitim? sarıtepe kampüsü de bebekte yazıyor internet sitelerinde. eğitimin nerede verileceğini öğrenen var mı acaba?
 
sarıtepe kampusü-kilyos'ta..kuzey ve güney kampusler bebek'te..tabiki güney kampus tarihi binaları ve boğaz manzarasıyla en guzel kampusu..sarıtepe kampusu merkezden uzak,ulaşımı zor felan dıye cok sıcak bakılmaz unı öğrencileri tarafından
 
hangi kampusteki yadyok ta olacağını bilmiyorum ama kilyos kampusunde eğitim açısından sadece yadyok var başka bir fakulte,enstıtu,yuksekokul yok..tabı bu kesın kılyosta olcak anlamınada gelmemelı..geçen sene hiç duymadım öypliler için dil eğitimi verildiğini
 

zeynep01

Öğrenci
anladım. o zaman daha belirlememiş olabilirler. bebekten kilyosa ulasım zor mu peki? ya da kilyosa genel olarak ulasım? ben istanbulu hiç bilmiorumda ama boğaziçi ni istiyorum.
 
bebek ten kilyosa direkt giden bir araç yok..normalde kilyosta hep hazırlık öğrencileri kalır, eğer oğrenci kilyostaki yurtta kalıp bebekteki kampuse geliyorsa dil eğitimi için onları okul sabah getirip akşam götürüyor..tabi bu sadece hazırlık öğrencileri için. kendiniz bebekte kilyosa gitmek isterseniz biraz uğraştırıcı,zaman en az 2-3 vasıta değiştirmeniz gerekebilir.
 

faruk

Öğrenci
Boğaziçi lisansa bu sene başlayan kuzenimin söylediğine göre okulun Kilyos yurduna yerleşen öğrenciler hazırlık sınıfı için Kilyos kampüsünde eğitim görüyor. Eve çıkanları Güney kampüsünde okutuyorlarmış.

ÖYP için oradan yurt vereceklerini sanmam çünkü Boğaziçi'nin yurtları halihazırda kendi öğrencilerine bile yetmiyor. Eğer ordan pansiyon gibi bir şey tutma imkanınız varsa düşünülebilir. Kısa bir araştırma sonucunda kampüsün yakınına giden tek bir otobüs hattı olduğunu buldum. Kaldığınız yere göre 2-3 otobüs değiştirmeniz gerekebilir. Bence bir an önce eğitimin nerede verileceğini öğrenmeye çalışın.
 

mugla48

Öğrenci
tercihlerimi sırf daha bu yüzden yapmadım :/ hiç mi bilen birisi yoktur yaa eğitimin hangi kampüste verrileceğini???
 

elifasci1

Öğrenci
merhaba arkadaşlar az önce boğaziçi ünv aradım ve eğitimin güney kampüsünde olacağı bilgisini aldım.umarım bir değişiklik yapılmaz herkese kolaylıklar dilerim.
 
Üst