Anadolu Üniversitesi Dil Merkezini Kazananlar

mustafahakan

Öğrenci
Arkadaşlar yönetim değişti daha çok yeni. Ben iki kere orada okudum dil eğitimini. Eskiden tamamen olmasa da hocanın inisiyatifinde idi. Ama son durumda hocalardan duyduğum direk sınavlara çalıştıracaklar. O yüzden Anadolu Üniversitesini yazabilirsiniz. Kaliteli hocaları var. Direk sınav üzerine çalışan hocalar var. Yazın da güzel bir yer olabilir diyorum.
 
sınıfları a,b,c,d seviye tespit sınavına göre ayırıyorlar. Düşeceğiniz sınıfa, dersinize girecek okutmana, aynı sınıfa düştüğünüz kişilerin hocayı sadece üds çalışalım baskısına ve daha birçok değişkene bağlı:) Hele ielts nin eşdeğerliliği kaldırıldıktan sona önceliği yds yi geçmeye verin hocam... Yoksa iki yıl stres yaşarsınız. Bol şans
umarım pişman olmam. teşekkürler :)
 

saithoca

Doçent
Eskişehiri tercih edenler genelde kursa bizimle çalışmak için geliyor yoksa okulun böyle bir sistemi yok. Eskişehirdeki kurslar yds üzerinde ciddi duruyorlar bunu lütfen dikkate alarak tercih yazınız.
 

orta123

Öğrenci
Anadolu Dil Merkezini Kazandım.Puan 76.834 kazananlar puanlarını gelecek dönemlerde tercih yapacaklar için yazarsa çok iyi olur.
 
Son düzenleme:

orta123

Öğrenci
var hocam anadolu dil eğitimi için görevlendirme yazısı istiyor haberiniz olsun

- - - Güncellendi - - -

arkadaşlar bu görevlendirme yazısı 39.madde dilekçesi mi oluyor?acil!!!
 

orta123

Öğrenci
sidneh hocam çok acil!!! şimdi atandığım okul cumaya evraklar yetişmez diyor.en son aşamada da kefalet senedi var.şimdi ben haftaya dil kursuna eskişehir e gidip sonra kadromun olduğu üniversiteye gelip senet mi vereceğim?saçma değil mi?bir de hocam bu 39 sadece dekanlık onaylı mı yoksa rektöre de onaylatılacak mı?
 
Üst