Akdeniz Üniversitesi Dil Merkezini Kazananlar

nizamo

Öğrenci
evet merve ayne öyle. büyük bir aşirettir. ben diyarbakırlıyım da ondan dolayı bölgeyi yakından biliyom. bu arada merve akdeniz üniversitesi antalyanın kepez ilçesinde yer alıyormuş yabancı dil yüksek okulu kampüsün içindeymiş.

- - - Güncellendi - - -

bu arada öğretmen evini aradım geçici olarak kalmak için. çok yüksek fiyat biçtiler. günlük 50 tl.
 

Engin K.

Öğrenci
Arkadaslar yerlesenleri tebrik ederim ekstra kurs almak isteyenler icin haluk hocayi cok onerdiler bana haberiniz olsun benim odtu oldu akdenize gelmis olsam bu hocayla gorusecektim sizinde aklinizda olsun
 

ahmedoff

Profesör
Evet, Haluk Demirtaş kursu okula yakın, Antalya'da çok popüler olduğu söylenebilir. Ama üniversitedeki yoğun kursla bir arada götürülecek bir programının olup olmadığını bilmiyorum, onun normal programı da fazlasıyla yoğun. Kalacak yer için apart otel gibi geçici çözümlere bakmanız daha mantıklı, Antalya'da 1+1 daire neredeyse yok gibi)

MT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 

vet.memo

Öğrenci
hayırlısı olur merve arkadaşım

- - - Güncellendi - - -

arkadaşlar bu arada barınma sorunu nasıl halledeceksiniz bir bilginiz var mı

- - - Güncellendi - - -

arkadaşlar barınma konusunda bilgi alıp bunu forumda paylaşırsanız sevinirim
nizamo arkadaşım bende akdenizi kazandım sanırım kalacak yer ve kişi arıyorsun telini bana gönderirsen sen iritiba geçeriz ben de kalacak yer arıyorum
 

-gamze-

Öğrenci
merhaba arkadaşlar hepimize hayırlı olsun :) kalcak yer konusu antalyada sıkıntı olmaz deniyor ama ilk gittiğimizde nerde kalabiliriz burdan bilgi paylaşabilir misiniz nereler olduğu konusunda...
 

merveilhan

Öğrenci
uadevadam hocam sevindim programın yoğun olmasına umarım öyledir isteyerek 3.tercihe yazmama rağmen akdeniz çıkınca bir üzüldüm nedense.. inşallah eğitimi sıkıdır ..yazınızı okuyunca mutlu oldum açıkçası
 

deryakca

Öğrenci
10 Mart 2014 ÖYP duyurusu

Sevgili/Değerli Öğretim Elemanları;

Sizleri Akdeniz Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda 10 Mart 2014 tarihinden itibaren aramızda görmekten mutluluk duymaktayız.

Altı aylık bir süre içerisinde eğlenerek öğrenmekten sizlerin de mutlu olacağınızı şimdiden müjdeleyebiliriz.

Hoşgeldiniz.



Aşağıda belirtilen tarih ve saatte Yüksekokulumuz’da bulunmanızı rica ediyoruz. Ekte bulunan bilgi formunun çıktısını alarak doldurmanızı, nüfus cüzdanı fotokopinizi ve güncel 3 adet vesikalık fotoğrafınızı getirmenizi önemle rica ederiz.

Form

10 Mart 2014

saat:10:00 Bilgilendirme Toplantısı

saat:11:00 Seviye Belirleme Sınavı

hepimize hayırlı olsun..
 

nizamo

Öğrenci
arkadaşlar ne yaptınız kalacak yer buldunuz mu.

- - - Güncellendi - - -

vet.memo arkadaş, evet aynen dediğin gibi. irtibata geçelim bence
 
A

Akademik Forum

Guest
Merhaba Ben OYP ile Akdeniz Üniversitesini kazandım. Belge olarak neler götürmem gerekiyor. Sağlık raporu denmiş. Fen bilimleri enstitüsünü aradım heyet raporu dedi. Sonra personel işlerine sorun dedi ve orayı aradım. Orası da sadece akıl sağlığı ile ilgili rapor almanız yeterli dedi. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ayrıca sicil kaydı felan bunlar öyp'nin sonuç açıklama sayfasında yoktu. Lütfen yardımcı olun.
 
A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar merhaba Akdeniz üniversitesini ilk tercih olarak yazdım inşaAllah kazanabilirim diye ümit ediyorum ancak şu kefalet senetinde sorun yaşıyorum karşılıklı olarak imzalayacak birileri var mı acaba?
 
Üst