Akdeniz Üniversitesi Dil Merkezini Kazananlar

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Akdeniz Üniversitesi Dil Merkezini Kazanan arkadaşlarımız burada tanışabilir,düşüncelerini paylaşabilirler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
DUYURU

Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında atanan araştırma görevlilerinin yurt içi yabancı dil eğitimini, Akdeniz Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda sürdürecek adayların yabancı dil eğitimi 25 Ekim 2010 tarihinde başlayacaktır.

Adaylar saat:10:00 da Yabancı Diller Yüksekokulu’nda Düzey Belirleme Sınavına gireceklerdir.

http://ydy.akdeniz.edu.tr/tr
 

emelkoru

Öğrenci
akdenizliyiz..

lisansım akdeniz üniversitesi idi. öyp ile van a atandım, ve dil eğitimi için akdenizi kazandım. bildiğim bir şehir. yurt tavsiye etmem, ama üniversite giriş kapısının karşı tarafı meltem die geçer, o semtte bir kaç kişi ev kiralanabilir, eşyalı bulmak da mümkün, geçici olduğunuzu belirterek öğrencilerle de kalabilirsiniz keza meltemdeki apartmanlar genellikle öğrenci evinden ibarettir. temiz bir semttir (benim lisanstaki öğrenci evimde oradaydı). ayrıca giriş kapısına göre sol yan kısmındaki semtte de 1+1 apart daireler bulunmakta. tek ya da iki kişi sığışılabilir, fiyatları melteme göre daha uygundur ama eşya sıkıntısı olabilir 6 ay için eşyalı ev daha uygun olacaktır.. derslerde görüşmek üzere.
 

Uadevadam

Öğrenci
Bu Akdeniz'in ÖYP'de 3. yılı. Genel İngilizce ve KPDS-ÜDS entegre bir program. İlk yarısı genel ingilizce ağırlıklı, ikinci yarısı KPDS_ÜDS ağırlıklı. Program oturmuş ve sistemli, ama iş öğrencide bitiyor tabii. Bu yıl kurs başladıktan 3 ay sonra ÜDS oldu. 2 kişi hariç herkes 50'yi geçti (Akdeniz'e gelen ÖYP'lilerin büyük çoğunluğun başlangıç seviyesinde olduğu düşünülürse bence başarı), %25 i de bu sınavda 70 i geçti. Daha sonra yapılan KPDS sonuçlarını tam bilmiyorum ama.
 

toprak.

Öğrenci
Bu Akdeniz'in ÖYP'de 3. yılı. Genel İngilizce ve KPDS-ÜDS entegre bir program. İlk yarısı genel ingilizce ağırlıklı, ikinci yarısı KPDS_ÜDS ağırlıklı. Program oturmuş ve sistemli, ama iş öğrencide bitiyor tabii. Bu yıl kurs başladıktan 3 ay sonra ÜDS oldu. 2 kişi hariç herkes 50'yi geçti (Akdeniz'e gelen ÖYP'lilerin büyük çoğunluğun başlangıç seviyesinde olduğu düşünülürse bence başarı), %25 i de bu sınavda 70 i geçti. Daha sonra yapılan KPDS sonuçlarını tam bilmiyorum ama.[/

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Umarım bende marttaki üds de halletmiş olurum. eğer antalyada iyi bir dil kursu varsa ona da gitmeyi düşünüyorum aslında
 

cashh

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Akdeniz Üniversitesi ile görüşen oldu mu? Kayıt yaptırmak gerekiyor mu gerekiyorsa hangi tarihe kadar yaptırmalıyız? Giderken götürmemiz gereken evrak vs. var mı acaba? Varsa hangi tarihe kadar götürmeliyiz?
 
Üst