Akdeniz Üniversitesi Dil Merkezini Kazananlar

sehzade05

Öğrenci
Akdeniz Üniversitesinde dil eğitimi alan arkadaslar memnun musunuz? yeni bir dil tercihi dönemi daha baslayacak lütfen önerilerinizi ve görüşlerinizi paylasıp bize yardımcı olur musunuz?
 

canacan

Öğrenci
Canacan Hocam merak etmiş: şu anda Akdeniz'de eğitim görenlerin Öyp puanları: en düşük 70,5 , en yüksek 85,5. (24 kişi varmış)

Allah razı olsun hocam.

Bu arada ben Fransızca puanım ile başvurmuştum ÖYP'ye.

Bugün ÖYP koordinatörü mecburi olarak Fransızca kursuna gitmem gerektiğini söyledi.

Hiç Fransızca kurs açılıyor mu? Bilen var mı acaba?
 

tugbalevent

Öğrenci
Merhabalar. Ben de 1 sene önce dil eğitimine katılanlardanım. Dil eğitimine gitmeden önce en yüksek 48.75 puanım vardı. Akdeniz üniversitesine gittigim ilk günde yapılan seviye tespit sınavına göre 5 sınıf açıldı ve ben alttan ikinci sınıftaydım.yani 4. derecedeki sınıftaydım. Öncelikli olarak genel ingilizce eğitimi verildi daha sonra ielts ve yds üzerine yogunlaşıldı. 1 aylık hazırlanma ile temmuzdaki ielts sınavından girenlerin birçoğu geçti. yds sınavından da o sınava yogunlaşaların birçoğu geçti. Sonuc olarak herkes yüzü güler bir şekilde ayrıldı akdeniz üniversitesinden. Hocalar hem mesleki olarak çok iyilerdi hem de sosyal olarak bizi yalnız bırakmadılar.Bizden çok çalıştılar.
 

Uadevadam

Öğrenci
Akdenizi kazananlara hayırlı olsun. Yarın duyuru yayınlarlar ama 2 fotoğraf, 1 nüfus kağıdı fotokopisi ve duyuruda verecekleri formu doldurmanız gerekiyor. Başka hiç birşey gerekmiyor(yani şimdiye kadar hep böyle oldu). 10 Mart günü gidince sunum gibi birşey sonra da sınav oluyor. Ertesi gün de sabah 8.30 da dersler başlıyor. Duyuru yayınlanınca linki veririm buradan yarın fırsat bulursam ama kendiniz de yabancı diller sayfasından takip edebilrsiniz. hayırlısı tekrar.
 

Bucaklı

Öğrenci
sağolun Akdeniz i kazandım. dil eğitimi hakkında bilgi verebilir misiniz?

- - - Güncellendi - - -

akdeniz i kazanan arkadaşlar, hayırlı olsun
 

nizamo

Öğrenci
ben de akdenizi kazandım hayrılı olsun arkadaşlar. bucaklı arkadaş dil eğitimi konusunda iyi olduğunu söylüyorlar. duyduklarım olumlu
 

nizamo

Öğrenci
hayırlısı olur merve arkadaşım

- - - Güncellendi - - -

arkadaşlar bu arada barınma sorunu nasıl halledeceksiniz bir bilginiz var mı

- - - Güncellendi - - -

arkadaşlar barınma konusunda bilgi alıp bunu forumda paylaşırsanız sevinirim
 
Üst