Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

serkar

Öğrenci
Evraklarını benimle aynı tarihte veren bir arkadaşım MALATYA'da ikamet ediyor ve atandığı üniversite ise Fırat Üniversitesi, soruşturması 34 gün sürmüş. Üniversite atamasını geçen pazartesi tamamlamış.
Ben de bu durumda kendi üniversitemi arayıp durum hakkında bilgi istediğimde, karşılaştığım tek şey memur egosu oldu.(?)

Uzun lafın kısası akademisyen olmak için idealist olmanın yanında, üst düzey sabır gerekliymiş...

evlerine polis gitmiş mi ? veya muhtardan soran olmuşmu

0502

Öğrenci
Evraklarını benimle aynı tarihte veren bir arkadaşım MALATYA'da ikamet ediyor ve atandığı üniversite ise Fırat Üniversitesi, soruşturması 34 gün sürmüş. Üniversite atamasını geçen pazartesi tamamlamış.
Ben de bu durumda kendi üniversitemi arayıp durum hakkında bilgi istediğimde, karşılaştığım tek şey memur egosu oldu.(?)

Uzun lafın kısası akademisyen olmak için idealist olmanın yanında, üst düzey sabır gerekliymiş...

Allah öyle insanların eline düşürmesin bizi. gerçekten can sıkıcı bir durum

- - - Güncellendi - - -

bazı arkadaşlar valilik kanalından gittiğini söylüyor. üniversite-emniyet arasına bir de valilik girerse süreç uzar cidden

Uzun lafın kısası akademisyen olmak için idealist olmanın yanında, üst düzey sabır gerekliymiş demiş arkadaşımız. Katılmamak ne mümkün...

Evraklarımı 70 gün önce 06.12.2016 tarihinde teslim ettim. Süreç devam ediyor. İkamet Konya. Arkadaşlara sabırlar ve yeni görevinde başarılar diliyorum

filefile

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba ,

Evraklarımı 20 aralıkta teslim etmiştim. Geçen hafta polisler muhtardan bilgi almışlar. Bundan sonraki süreç nasıl işliyor bilen var mı ? Ne kadar daha beklerim sizce ?

şans

Öğrenci
Bir süredir hiç başladım diyen yok. Acaba toplu olarak bekletiyorlar mı? Ard arda sonuçlandı haberleri geldi sonra yine bir durgunluk.

pinko_34

Öğrenci
Hocam belge isteyip istemediklerini bilmiyorum , böyle bir b,lgi vermediler bana. Sadece beni sorduklarını olumsuz bir durumumun olmadığını onlara bildirdiğini iletti.

hocam muhtar benı tanımaz bırtakım belge gerekmedıkce muhtara ugramam bıle :) belgelerı bıle bazen aılemden bırıne aldırıyorum :) benı sorsa gormuyorum fılan dese sonuc olumsuz mu olucak yanı anlayamadım

filefile

Öğrenci
hocam muhtar benı tanımaz bırtakım belge gerekmedıkce muhtara ugramam bıle :) belgelerı bıle bazen aılemden bırıne aldırıyorum :) benı sorsa gormuyorum fılan dese sonuc olumsuz mu olucak yanı anlayamadım

Zannetmiyorum hocam , vardır kendilerince baktıkları kriterler ama tanımıyorum görmüyorum bence bir kriter değildir :). İyice psikolojilerimiz bozuldu neye dikkat ediyorlar acaba diye diye...

404notfound

Öğrenci
14 aralıkta belgeleri verdim. ocak 2. haftasında yaşadığım yere polis memuru geldi. ikamet antalya yaşadığım yer istanbul kazandığım yer konya. soruşturmam bitmiş, fakülteye yazı gönderilmiş. henüz başlamadım. umarım sizlerin de bir an önce sonuçlanır.

A

Akademik Forum

Guest
2 Ocak'ta üni valiliğe göndermiş hiç bir yerle iletişim kurmadım 14 şubatta atandığım üniversite güvenlik soruşturmamın tamamlandığını atanmamda sorun olmadığını atama yazımın yapılacağını bildirdi. Ben yazınızı yazıp sizi bilgilendireceğim dedi. Atama yazısı uzun mu sürer kısa mı? Ne kadar süreye hazırlamalıyım kendimi? Darısı bekleyenlerin müjdeli haberlerine

Hasanimo

Araştırma Görevlisi
2 Ocak'ta üni valiliğe göndermiş hiç bir yerle iletişim kurmadım 14 şubatta atandığım üniversite güvenlik soruşturmamın tamamlandığını atanmamda sorun olmadığını atama yazımın yapılacağını bildirdi. Ben yazınızı yazıp sizi bilgilendireceğim dedi. Atama yazısı uzun mu sürer kısa mı? Ne kadar süreye hazırlamalıyım kendimi? Darısı bekleyenlerin müjdeli haberlerine

Şimdiden hayırlı olsun hocam, inşallah kısa zamanda biz de böyle haberler alırız. Çoğu gitmiş azı kalmış, yani atama yazısı 1 hafta bile sürmez normal şartlarda yoğunluktan uzayabilir az. Keyfini çıkar hocam :)

akersayin

Öğrenci
Hangi üniversite hocam ? Birde hangi ilde oturuyorsunuz ?
Normal şartlarda yani tek sizi atayacaklar ise 1 haftadan fazla sürmeyecektir. Ancak sizinle birlikte soruşturmasının bitmesini bekledikleri başka arkadaşlarda varsa zaman alabilir.
Herşeye rağmen işin uzun kısmını atlattınız.. Hayırlı olsun.

A

Akademik Forum

Guest
14 aralıkta belgeleri verdim. ocak 2. haftasında yaşadığım yere polis memuru geldi. ikamet antalya yaşadığım yer istanbul kazandığım yer konya. soruşturmam bitmiş, fakülteye yazı gönderilmiş. henüz başlamadım. umarım sizlerin de bir an önce sonuçlanır.

hocam oncelikle hayirli olsun
ne sordu polisler