Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması

A

Akademik Forum

Guest
Evrak tesliminden sonra güvenlik soruşturması aşamasında veya göreve başla yazısı geldiğinde, hakkımızdan feragat etme veya göreve başlamama gibi bir hakkımız var mı?

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar ben burada daha önce yazmıştım. Düzce Üniversitesi'nde kadro beklemekteydim. Belgeleri 30 Ocak'ta teslim etmiştim. Aynı hafta içerisinde dosyayı Sakarya Emniyete gödermişlerdi. Dosya 21 Nisan Cuma günü yani 81 gün sonra Üniversiteye geri geldi. Dosya Üniversitede 26 gün bekledikten sonra neticelendi. 17 Mayıs ta beni aradılar ve imzamı atıp başlayabileceğimi söylediler. Böylelikle toplam süre 117 gün sürdü. Bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum. Hakikaten zor ve yıpratıcı bir süreç.

A

Akademik Forum

Guest
güvenlik soruşturmam olumsuz mu olur??

Merhabalar, Güvenlik soruşturması olumsuz sonuçlanan kimse var mı bildiğiniz. Ya da güvenlik soruşturmasında hangi kriterlere bakılıyor. okul bi kadro açmış ama güvenlik açısından sıkıntı olabilir benim durumum. daha önce yargılamalarım oldu ceza çıkmadı ama. şu an devam eden bi şey yok ama yine de kadroyu yakmak istemiyorum eğer güvenlik soruşturmam olumsuz sonuçlanacaksa hiç başvurmayacam. bununla ilgili nasıl bilgi alabiliriz.

Mcanbay

Öğrenci
Bilgilendirdiğiniz icin tesekkurlerSeninkini niye 26 gün beklettiler.Yani kapatilan üniv de mi çalıştın oranin mezunu musunuz .Bizi açıkça bilgilendiriseniz herkes için iyi olur.

- - - Güncellendi - - -

Bilgilendirdiğiniz icin tesekkurlerSeninkini niye 26 gün beklettiler.Yani kapatilan üniv de mi çalıştın oranin mezunu musunuz .Bizi açıkça bilgilendiriseniz herkes için iyi olur.

A

Akademik Forum

Guest
Uzatmalı yüksek lisans

Arkadaşlar aranızda uzatmalı yüksek lisans öğrencisi olup atama bekleyen ya da atanan var mı

bsalmankurt

Öğrenci
ilan yayın tarihi: 31.12.2016
Sınav giriş tarihi: 30.01.2017
Sonuç Açıklama Tarihi : 07.02.2017
Güvenlik soruşturması belge teslimi: 13.02.2017
İşe başlama tarihi: 22.05.2017

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaslar biz 14 aralikta evralari teslim ettik ve hala bekliyoruz iki gun once universiteye gittik sorduk bizi söylenen evraklarin emniyette karismis ek sorusturma istendigi ikinci sorusturma da tamamlanmis universiteye gonderilmis simdi universitede kurul toplanip ona gore bize donulecegi AYNI DURUMDA OLAN ARKADAS VAR MI IKINCI SORUSTURMA YAPILAN ARKADAS VAR MI BIZIM IKINCI SORUSTURMA UNIVERSITEYE BIR AY ONCE ULASMIS AMA OLUMLU OLUMSUZ HERHANGI BIR SEY SOYLENMOYOR

MUS_TUR

Öğrenci
Merhaba Arkadaşlar,
Şöyle bir sorum olacak: Lisanstayken, okuldan bir dönem süreli uzaklaştırma (disiplin) cezası almış olmak akademik kadro (ar. gör, yar. doç., öğrtm grv vs.) için mani midir?
Teşekkürler...

Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar 19 ocakta teslim etmiştim. İstanbul emniyeti 1 nisanda gönderdiğini iddia ediyordu. Israrlarım sonucu üniversite 5 mayısta sonucu istediğine dair emniyete yazı yazdı ve 18 mayısta sonuç ulaştı. 23 mayısta da göreve başladım.

A

Akademik Forum

Guest
26 gün beklemenin sebebini resmi kanaldan söylemediler. Ama özel bir kanaldan sebebinin babamın malum bankada hesabı olduğu için olduğunu söylediler.

K

Klmgrls

Guest
Nevşehir Üniversitesi

Slm Nevşehir Üniversitesinde güvenlik soruşturması bitip atama bekleyenler vardı aramanız oldu mu ne durumdalar herhangi bir bilgi var mı

A

Akademik Forum

Guest
Güvenlik soruşt.

Arkadaşlar bu ek güvenlik soruşturmasını mit mi yapıyor ortalama kaç gün sürüyor bilgisi olan var mı??

K

Kmlgrls

Guest
Ewet benimde Nevşehir beklemeye devam ediyoruz güvenlik soruşturmasını bekledik yetmedi bir de rektörü bekliyoruz bir açıklamada yapan yok maddi manevi psikolojimiz alt üst oldu

Trakyaüni

Öğrenci
Trakya Üniversitesi için atama bekleyen var mı diye sorulmuş?

süreç şöyle

29 ocak 2017 evrakların üniversiteye teslimi
18 şubat 2017 evrakların emniyete ulaşması (kesin bilgi değil)
27 mart 2017 soruşturmanın tamamlandığını ve evrakların gönderildiğini öğrenmem (sadece gönderdik diyorlar. nereye gönderdiniz diyorum. "bizden talep eden yere gönderdik" diyorlar.)

durum: emniyet biz evrakları gönderdik diyor Trakya Üniversitesi personel bize daha ulaşmadı diyor. 100 küsur gündür beklemedeyiz. Trakya Üniversitesinde bizimle beraber kazananlardan sadece bir kişinin 1 ayda atandığını biliyorum. başka atama henüz yok.

Merhaba sizin hangi fakülteydi acaba?