11 Kasım ALES 2012 Ne Zaman Açıklanır?

skaramaske

Öğrenci
Acaba Nedir?

Heyecanlanacak bir durum yok ortada...Çocuk değiliz ki heyecanlanalım.Koskoca insanız askerlik yapmış bir adamız..Bu bana özgü bir olay değil milyonlarca aday var ALES sonucunu bekleyen...Şunu da belirteyim dereceleri olan ve akademik platformda da güzel başarılar elde etmiş bir insanım...Hani bunu da belirteyim öyle boş bir insan değiliz...Öyle çalışmadan ÜDS sınavından 86 - 87 puan almak öyle her baba yiğidin harcı değil...Benim içinde bulunduğum üniversitede prof hocalarım bana üstad derler...Biz zehir gibi adamız...

Olay akademisyen olmak ya da olmamak değil olay bireysel düşünceleri ön plana çıkartıp olaylara objektif bakabilmek...Şu yazılan yorumlara bakıyorum tamamen subjektif bunu da belirteyim....Hani bunu anlamayacak kapasitede bir insan da değilim..

- - - Güncellendi - - -

Karşımdaki insan 40 değil 60 yaşında olsa düşünceleri sabit, fikirleri kişiselse benim için olay bitmiştir..

"............. insan da değilim..." baştan söylesenize siz onu... şimde ne olduğunuzu bulmamız için bir şıkkı elemiş olduk :chuncky:

Radiation1

Öğrenci
Gerçekten insanları bu kadar heyecanlandırmaları hak olmamalı,bu konu başlığı altında yazılanları okudukça ister istemez bir heyecan oluyor insanda :) En iyisi rahat bir şekilde kendi kendimize heyecan gerilim yapmayalım arkadaşlar beklemekten başka yapacağımız bir şey yok ne dersiniz :)

sudenur

Öğrenci
Allah hayırlı ve istediğimiz sonuçları nasip etsin :( 2013'ün yazında yüksek lisansa kabul edilmiş olayım inşallahhhhhhhhhhhh :(

eray000

Öğrenci
Değerli arkadaşlar ÖSYM ile aramda herhangi bir ilişki kesinlikle bulunmamaktadır, şimdiden söyleyeyim de aklınızın bi köşesinde bulunsun :) sonra zan altında kalmayayım da :)
zaten son 45 dakika :D

- - - Güncellendi - - -

Allah hayırlı ve istediğimiz sonuçları nasip etsin :( 2013'ün yazında yüksek lisansa kabul edilmiş olayım inşallahhhhhhhhhhhh :(
herkesin duası kabul olsun :)

aDNA

Profesör
Bu akşam açıklanır da kurtulursun inş. Beklemek kadar zoru yok. Ama sabrın sonu da selamet olursa tadı bir ayrı çıkar beklemenin. Hepiniz için hayırlısı arkadaşlarım...