11 Kasım ALES 2012 Ne Zaman Açıklanır?

aDNA

Profesör
Bir kaç gün önce yazmıştım: Sınav takvimi ile açıklama takvimi verilsin. Mesela 21 gün ama 27 gün sonra kesin açıklanacağını herkes bilsin. O gün de açıklansın. Çok zor olmasa gerek...

_akademik_

Öğrenci
Zaten bu açıklanınca "kadrolar açıklansında rahatlasak", ondan sonra da "sonuçlar açıklansın artık!" şeklinde devam edeceğiz.Yani ay sonuna kadar 3 aşağı 5 yukarı böyle geçecek bunu kabul edelim:) Sınav açıklanma takvimi konusuna kesinlikle katılıyorum...

Japetos

Öğrenci
İnanmıyorum demedim. Kaynağın ne dedim. Ayrıca baktım: Cevap Kağıdı Görüntüleme işlemleri henüz başlamamıştır.
ne yani?

_EMİR_

Araştırma Görevlisi
bilmiyorsunuz ondan böyle konuşuyorsunuz:D adamlar sınavı açıklayacaklar. Cevap görüntileme yerine girdiğinde. Cevap görüntüleme işlemi henüz başlamamıştır yazıyor. Bu da sınavın az sonra açıklanacağını gösterir. Akıllılar sizi :D

- - - Güncellendi - - -

İşte oraya daha önce girdiğinde ne yazıyordu bu sınav için cevap görüntüleme işlemleri başlamamıştır yazıyordu.

Japetos

Öğrenci
bilmiyorsunuz ondan böyle konuşuyorsunuz:D adamlar sınavı açıklayacaklar. Cevap görüntileme yerine girdiğinde. Cevap görüntüleme işlemi henüz başlamamıştır yazıyor. Bu da sınavın az sonra açıklanacağını gösterir. Akıllılar sizi :D

- - - Güncellendi - - -

İşte oraya daha önce girdiğinde ne yazıyordu bu sınav için cevap görüntüleme işlemleri başlamamıştır yazıyordu.

Ciddiye alan kabahat seni. Neyse...

Elektroniker

Öğrenci
Arkadaşlar ben sakin bir şekilde bir kaç günde bir girip bakıyordum açıklanmış mı diye. Burayı okuduktan sonra bütün panik havasını bana da yaşattınız. Halbu ki ÖYP ile falan da işim yok, çok elzem değil yani ALES falan, ama dedim ya kitlendim bi kere sayenizde.Sürekli ÖSYM nin sitesindeyim, mecnun oldum, obsesif oldum, takıntılı oldum, açıklansın da kurtulayım artık ...

anaroloji

Öğrenci
Arkadaşlar ben sakin bir şekilde bir kaç günde bir girip bakıyordum açıklanmış mı diye. Burayı okuduktan sonra bütün panik havasını bana da yaşattınız. Halbu ki ÖYP ile falan da işim yok, çok elzem değil yani ALES falan, ama dedim ya kitlendim bi kere sayenizde.Sürekli ÖSYM nin sitesindeyim, mecnun oldum, obsesif oldum, takıntılı oldum, açıklansın da kurtulayım artık ...

Yüksek sesle güldüm arkadaş ya :encouragement: